İlk sezonu kadar olmasa da izliyordum tabiSen izliyormuydun diziyi Özgür![]()
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk sezonu kadar olmasa da izliyordum tabiSen izliyormuydun diziyi Özgür![]()
İste farki kösem farki kaliteaa @xemrexxx kimseyi bulamayınca murat ile kandırdı beni çekti diziye ikimiz izledik koca sezonubir ara gece 2:30 de bitiyordu oscar törenleri gibi
![]()
![]()
![]()
İlk sezonu kadar olmasa da izliyordum tabi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kiz teravihte dua edeydin Allah im su @Çiğdem- i affet diyeBende son bölümleri izlemeyedim teravihe gittiğim için![]()
bakalım 3 reyting gelirmi![]()
İnşallah ya bitmeden bi göreydik.![]()
aa evet ab de kolay değil ayoll 0 reyting den geldik 2 reyting üstüneAb de olabilir![]()
Büyük resmi görememişsin Yahudi kanalında Murdock ecdadımızı kötülemek için 0 reytingle devam ettirdi.Kiz şaka maka kösem 60 bölümle icerdeyi; anneyi; cesur ve güzeli gömdü resmen l,survivora katilsa 1. Olurdu herhalde@Çiğdem- @Dosi @gizem ak @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Harunnn60 @Forumdash @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx
Yanliz dizi showdayken dünyaya pazarlayan izzet pinto da yahudiydi yoksa şov tv de mi 😱 @Çiğdem- @Bully @Forumdash @ozgur2113 @xBUGRAxBüyük resmi görememişsin Yahudi kanalında Murdock ecdadımızı kötülemek için 0 reytingle devam ettirdi.@sokak sanati @xBUGRAx @ozgur2113 @Çiğdem-
Sahur programı yapıyoruz.Büyük resmi görememişsin Yahudi kanalında Murdock ecdadımızı kötülemek için 0 reytingle devam ettirdi.@sokak sanati @xBUGRAx @ozgur2113 @Çiğdem-
Programda en son futbol konuşuluyordu.Sahur programı yapıyoruz.![]()
![]()
Programda en son futbol konuşuluyordu.Sahur programı yapıyoruz.![]()
![]()
Sahur programı yapıyoruz.![]()
![]()
Yanliz dizi showdayken dünyaya pazarlayan izzet pinto da yahudiydi yoksa şov tv de mi 😱 @Çiğdem- @Bully @Forumdash @ozgur2113 @xBUGRAx
aa vlla ben muhteşem yüzyıl bile izlemedim ama ilk defa murat izledim kesinlikle bu sezon çok iyi reytingleri hak ediyordu her bölümü çok kaliteliydi bence geçen yılkı kösem dizisinden dolayı bu sezona şans vermediler çok yazık olduBüyük resmi görememişsin Yahudi kanalında Murdock ecdadımızı kötülemek için 0 reytingle devam ettirdi.@sokak sanati @xBUGRAx @ozgur2113 @Çiğdem-