sene sonu bitsin o dizi zaten önümüzdeki sezon çökerStar'da Cesur Güzel var ben de onu izliyorum şimdi, sizin Yiğit oğlan diziye atraksiyon getirmiş.
Ama yeni senaristler dizinin eski büyüsünü bozmuşlar ayrı bir havası vardı bu dizinin.![]()
sene sonu bitsin o dizi zaten önümüzdeki sezon çökerStar'da Cesur Güzel var ben de onu izliyorum şimdi, sizin Yiğit oğlan diziye atraksiyon getirmiş.
Ama yeni senaristler dizinin eski büyüsünü bozmuşlar ayrı bir havası vardı bu dizinin.![]()
Star yönetimi yeni sezonda devam edecek demiş. Ali Eyüboğlu sormuş.sene sonu bitsin o dizi zaten önümüzdeki sezon çöker![]()
yeni dizi bulana kadardır oStar yönetimi yeni sezonda devam edecek demiş. Ali Eyüboğlu sormuş.![]()
Macun'un bir hükmü mü kaldı artık her gün geçiliyor hafta sonu da zirveyi kaybetti.yeni dizi bulana kadardır ovatanım sensinden önümüzdeki sezona transferler bekliyorum vadi de kör topal döner zaten fetö ile mücadeleyi anlatan dizilere devlet yardımı olacakmış
sonra macun var dolayısıyla cvg pert olur
![]()
O 1 haftalıktı avcunuzu yaladınız bu haftaMacun'un bir hükmü mü kaldı artık her gün geçiliyor hafta sonu da zirveyi kaybetti.![]()