AA EVET @destere bugün görünmüyor sabaha karşı gelirİsin ne iste aç bir cekirdek izle bak @destere sanavbere konsantre galiba sesi çikmiyor![]()
AA EVET @destere bugün görünmüyor sabaha karşı gelirİsin ne iste aç bir cekirdek izle bak @destere sanavbere konsantre galiba sesi çikmiyor![]()
muratımın canını sıktı bir yaşlı adamKalika hatun beyaziti ariyor![]()
Şeyhülislami öldürecek kanunsuz murad.ssmuratımın canını sıktı bir yaşlı adam![]()
![]()
![]()
hürremin adı geçti galiba yanlıs duymadıysamŞeyhülislami öldürecek kanunsuz murad.ss
Ne ka güzel reklam kötü yerde çikti.sshürremin adı geçti galiba yanlıs duymadıysam![]()
Muratım yanlıs bşimi yaptı şimdi ilk 1 saati görmeyince anlamadım olayıNe ka güzel reklam kötü yerde çikti.ss
O kiz dogacakmis yanliş dogmuş hatasi buMuratım yanlıs bşimi yaptı şimdi ilk 1 saati görmeyince anlamadım olayı![]()
ferahın papucu dama atıldı ayollO kiz dogacakmis yanliş dogmuş hatasi bu![]()
Farah benimdir. 😡Ay dizi yilanlarin aski oldu resmen.diş mihraklar aman @denizz19 la @mrt-06 işi bu.ss
Ekli dosyayı görüntüle 54152 Ekli dosyayı görüntüle 54153
Farahi destere kapar sen dert etme![]()
Neyse la bnm uykum geldi dizi bitti yatiyom ben haftaya 1 sayfa yorum yapmazsan farah desterenin olurÇok yaşlı ama![]()
Öyle birşeye izin vermem illaki yaparımNeyse la bnm uykum geldi dizi bitti yatiyom ben haftaya 1 sayfa yorum yapmazsan farah desterenin olur![]()
Neyse la bnm uykum geldi dizi bitti yatiyom ben haftaya 1 sayfa yorum yapmazsan farah desterenin olur![]()
dizimiz yeni bitti güneş doğamdan bitti çok şükürÖyle birşeye izin vermem illaki yaparımYat zıbar hadi ii geceler
![]()
Bu saate kadar izleyen izleyiciye saygısızlık değil midizimiz yeni bitti güneş doğamdan bitti çok şükür![]()
![]()
![]()
@xemrexxx ve ben dısında izleyen yokki diziyi ayoll bizede ders olsunBu saate kadar izleyen izleyiciye saygısızlık değil mi![]()
Bir zamanlar rekorlar kıran dizi ne hallere düştü
hah işte bir semaver hatun eksikti o da geldi tam olduYorumlarinizi bu başlık altından yapın melunlar...
Ekli dosyayı görüntüle 54145