Muhteşem Yüzyıl Kösem 44.Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@xemrexxx ve ben dısında izleyen yokki diziyi ayoll bizede ders olsun :A :A :A
hah işte bir semaver hatun eksikti o da geldi tam oldu :) ben hala tarhanayı bekliyorum benim tarhana gelene kadar bir on yıl geçecek gibi :)
Bir zamanlar rekorlar kıran dizi ne hallere düştü :F
Kiz snn de nedrn izlexiğin belli murad soyubscak totosu gözükecek diye bekliyon:A

işe bekliyoruz saat geç diye belki haremde topluca soyunuyorlar diye :)))
ama noluyor ? öyle bir sahneye rastlayabildinizmi bugüne kadar :) öyle bir ihtimal olsa ben beklerdim :)
@Çiğdem- de murat topacı soyunsun diye bekliyor 02 lere kadar o da hayal kırıklığına uğruyor tabi sonuçta yol yakınken bırakın diziyi ? :)

ama noluyor ? öyle bir sahneye rastlayabildinizmi bugüne kadar :) öyle bir ihtimal olsa ben beklerdim :)
@Çiğdem- de murat topacı soyunsun diye bekliyor 02 lere kadar o da hayal kırıklığına uğruyor tabi sonuçta yol yakınken bırakın diziyi ? :)
Hhaha ayoll dizi bitmede bitmiyor kurtulamadık :A sabaha karşı oynuyor zaten kendi haline bırakmıslar dizyi dokunanda yok :F @xemrexxx

başaramaz öyle bir maceraya yelken açmışta sadece tek tip karakterlerde işe yarar :)

Hhaha ayoll dizi bitmede bitmiyor kurtulamadık :A sabaha karşı oynuyor zaten kendi haline bırakmıslar dizyi dokunanda yok :F @xemrexxx
kız senle destereyi de kendi halinize bıraktı kforuma çöp ettiniz.ss
fox un parası fok gibi adamlar şaşmış hangi çöpe yatırım yapsın :) amaçları sanırım ekranın kararmasını önlemek yoksa reyting beklentilerinin olduğunu sanmıyorum :)

başaramaz öyle bir maceraya yelken açmışta sadece tek tip karakterlerde işe yarar :)

fox un parası fok gibi adamlar şaşmış hangi çöpe yatırım yapsın :) amaçları sanırım ekranın kararmasını önlemek yoksa reyting beklentilerinin olduğunu sanmıyorum :)
belki de fox un yöneticilerinin harem fantezisi vardır:A