Muhteşem Yüzyıl Kösem 43.Bölüm Yorumları

AYY ANNEYİ TERCİH ETMEYEREK ÇOK DOĞRU KARAR VERDİN CNM CİVCİV SAHNESİ KAÇMAZDI :(
Suzi dahnesini beğrnmezsem haftaya anne ye bakarim:A

fosimosi kim ? :) @dosimosi nick mi değiştirdi :)
Çaktirma sus:A

kösem dizisi görmeyeli değişik fantazilere yelken açmış :) @Çiğdem- in parlaklar artık aleni bir şekilde çiftleşir olmuş :)
Silahtar 3kadini. Tecavüzüne ugrayip kendini cilehaneye kapatti @vadikızı teyze şok:A

Suzi dahnesini beğrnmezsem haftaya anne ye bakarim:A

Çaktirma sus:A

Silahtar 3kadini. Tecavüzüne ugrayip kendini cilehaneye kapatti @vadikızı teyze şok:A

senin cümleler gittikçe pompyleşmeye benzemiş iki saat düşünki bu ne demek istedi diye :)
(Silahtar 3kadini. Tecavüzüne ugrayip kendini cilehaneye kapatti) burda ne anlatmak istedin bir türlü çıkaramadım :)

senin cümleler gittikçe pompyleşmeye benzemiş iki saat düşünki bu ne demek istedi diye :)
(Silahtar 3kadini. Tecavüzüne ugrayip kendini cilehaneye kapatti) burda ne anlatmak istedin bir türlü çıkaramadım :)
3 kadin toplanip silahtarı mıncıkladi bunu öğrenince murad çilehaneye kapatti silahtari

1. bune ayoll zırt pırt reklam 1 saat yayınlandı dizi sanırım daha 1 bucuk saati var 1:30 da biter diyecem ama 2:00 a kalmaz umarım :A :A :A
    Daha iyi işte @destere ile rahat rahat sapiklik yaparsin geç saatte:A

3 kadin toplanip silahtarı mıncıkladi bunu öğrenince murad çilehaneye kapatti silahtari

1. Daha iyi işte @destere ile rahat rahat sapiklik yaparsin geç saatte:A

hhahaha bu saate almıslar diziyi sadece emre ve ben dısında izleyen yok diye @destere :A :A :A

1. Daha iyi işte @destere ile rahat rahat sapiklik yaparsin geç saatte:A

bak bu seferki açıklama çok net oldu :) silahtarın yerinde olmak isterdim :)

hhahaha bu saate almıslar diziyi sadece emre ve ben dısında izleyen yok diye @destere :A :A :A
fox un tüm dizileri 02 civarı bitiyor zaten:) ellerinde gelse 24 saatte yayın yaparlar nasıl olsa sahneler boş :)

bak bu seferki açıklama çok net oldu :) silahtarın yerinde olmak isterdim :)

fox un tüm dizileri 02 civarı bitiyor zaten:) ellerinde gelse 24 saatte yayın yaparlar nasıl olsa sahneler boş :)
Ester, gevherhan, atike derken @Çiğdem- in muraf oğlsni da silahtsra sulaniyor dizi silahtarin suçu ne olacak yakinda:A