Muhteşem Yüzyıl Kösem 43.Bölüm Yorumları

Son düzenleme:
Senin de kelleni alsa keske nryse şimdi halvet sahnesi olacak @destere kanali aç:A
la saat ikiye geliyor ne halveti dizi daha bitmedimi :) seyirci çoktan kendi halvetini yapıp horlamaya başlamıştır :)

hhahah ayy sabah olacak kösemin yeni bölümün izliyoruz hala :A :A :A @destere @Harunnn60
sizinkide çekilecek dert değil :) bu şimdi sabaha kadar sürer sende izlersin :) o gün oscar için kal dedim kalmadın ama murat parlağı için sabahlıyorsun lanet hogatha :)

la saat ikiye geliyor ne halveti dizi daha bitmedimi :) seyirci çoktan kendi halvetini yapıp horlamaya başlamıştır :)

sizinkide çekilecek dert değil :) bu şimdi sabaha kadar sürer sende izlersin :) o gün oscar için kal dedim kalmadın ama murat parlağı için sabahlıyorsun lanet hogatha :)
Bu saate koymuslar demek ki halvette bişiler gözükecek:A

hhahah ayy çıldırıcam reklam varr bu dizi ne zaman biticek bee aa geldi bölüm 2:00 i geçecek böyle giderse oscar gibi oldu gerçekten @xemrexxx :F

İlk mesaja kahkaha attım @xemrexxx :D

Off Murad'ın mekan basmaları, adam dövmeleri artık iyice sıktı. Mafya babası mısın padişah mısın be kardeşim? En son kadıyı idam ettirip teşhir etmesiyle zirveye ulaştı.
Musa Çelebi olayına gireceklerini sanmıyordum, şaşırttılar. Murad'la gönül ilişkisinden bahsetmediler tabii ama adının geçmesi de bir şey.