@Çiğdem- kılıklı pis kösem .ssBurada Laf Çok izleyeceğim aslında yoksa yine açmazdım
Ekranda şu an Beren var
Halimeyi zehirlemiş pis Kösem![]()
halimem ve oğlu daha asildiŞu anne oğul ne kadar da asil![]()
@Çiğdem- kılıklı pis kösem .ssBurada Laf Çok izleyeceğim aslında yoksa yine açmazdım
Ekranda şu an Beren var
Halimeyi zehirlemiş pis Kösem![]()
halimem ve oğlu daha asildiŞu anne oğul ne kadar da asil![]()
Divane padişahın nesi asil be
hülyayı her bölüm övüyordu sağolsun kadın kaliteden anlıyorBirgül Ulusoy da Kösem izliyormuş @xemrexxx![]()
ayol işte o ka enrikanın içinde bir farklılıktı neyse acaba 2.sezon gözükür müDivane padişahın nesi asil be![]()
La şarkını yollahülyayı her bölüm övüyordu sağolsun kadın kaliteden anlıyor
ayol işte o ka enrikanın içinde bir farklılıktı neyse acaba 2.sezon gözükür mü![]()
ay bir dur azıcık yas tutayım az saygılı ol.La şarkını yolla![]()
Şarkını yolla yasını tutarsın yineay bir dur azıcık yas tutayım az saygılı ol.![]()
Bizim devrimiz başlıyor artık15 günlük yas ilan ettik![]()
kalitesizlik ve olmamışlık devri neyse muratın anasını saraydan kovacağı bölüm bekleniyorBizim devrimiz başlıyor artık![]()
Bekle sen beklekalitesizlik ve olmamışlık devri neyse muratın anasını saraydan kovacağı bölüm bekleniyor![]()
çokuzakta değil o günler 20 bölüme görücemBekle sen bekle![]()

bunların hepsinden daha asaletliyim bençokuzakta değil o günler 20 bölüme görücem
Hürremimin yüzüğü 103yaşında (1520-1623) ve ilk defa bu kadar aşağılandı koskoca asaletin ve aşkın simgesi yüzük Hatuncuk Kösem'e kaldı gerçi nurbişte de kalite biraz düşmüştü sanırım sorun @destere de kimi sevse asaletten yoksun oluyor .ss @Çiğdem- de öyle mesela pasaklı pespaye bir tip@MEnes @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Forumdash @DarkLeqenD @Doğu @ozgur2113 @denizz19 @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 50771
hoşt aç tavuuk kendini darı ambarında sanırmış seninki de o hesapbunların hepsinden daha asaletliyim ben![]()

Esra Dermancıoğlu da mı çıktı, bilsem konuya onu da eklerdim. Bu arada iki yazımı yayınlattığım patronuma sakın laf söyleme.ranini teyzeyi sevmem @Aserat gibi despina karşıtıdır ama bu defa haklı gibi kaç kişi öldü sayamadımöykü karayel,aslıhan gürbüz,mete horozoğlu,esra dermancıoğlu, hülya avşar,berka cankat, taner ölmez, mustafa üstündağ; ölmedikleri halde vildan atasever, beste kökdemir ve de büyük ihtimal boran kuzum olmayacak 4 dizilik başrol kadrosu resmen ayrılmış diziden
@Çiğdem- @ozgur2113 @Bully @Doğu @cookies @vadikızı
arada kaynadıEsra Dermancıoğlu da mı çıktı, bilsem konuya onu da eklerdim. Bu arada iki yazımı yayınlattığım patronuma sakın laf söyleme.![]()
Hatta istersen yazılarımın linkini vereyim, oku.arada kaynadıneyse inadına despina demek işbirliği yaptınız.ss