Ee kösem neden hala osmanın arkasını kollamaya çalışıyormış gibiOho üstünden 4 ay geçti
Ay geldi yine.23:15 - 23:30 anlıklar
Muhteşem Kösem
Total 2,57
AB 4,28
ABC1 4
Ay Tv8'de Aşk Olsun varmış sus Sedef'imi izliyorum.Sana gore
Nerelerdesin sen yaban ördeği Foruma girmez oldun bir havalar bir havalar.Ay geldi yine.
ay pis sedef mi .ssAy Tv8'de Aşk Olsun varmış sus Sedef'imi izliyorum.
Sınavlarım var.Nerelerdesin sen yaban ördeği Foruma girmez oldun bir havalar bir havalar.
Ayy yalan söyleme fotolarını görüyorum sürekli hep geziyorsun bir yerlerde sen sussan da sosyal medya konuşur kara çucukSınavlarım var.
ııyyy melun dadanmış konuya izledin mi bari senin sevdiğin tarz ağlamalar zırlamalar vardı bu bölümAyy yalan söyleme fotolarını görüyorum sürekli hep geziyorsun bir yerlerde sen sussan da sosyal medya konuşur kara çucuk
Hayır izlemedim.ııyyy melun dadanmış konuya izledin mi bari senin sevdiğin tarz ağlamalar zırlamalar vardı bu bölüm
Alt tarafı pikniğe gittim be.Ayy yalan söyleme fotolarını görüyorum sürekli hep geziyorsun bir yerlerde sen sussan da sosyal medya konuşur kara çucuk
Daha ne olsun neyse seninle daha fazla uğraşamayacağım pis varoş kırgın çiçeklerde izlemiyon zaten.Alt tarafı pikniğe gittim be.
kırgınlar izlemşyorsa varoş değildir esasDaha ne olsun neyse seninle daha fazla uğraşamayacağım pis varoş kırgın çiçeklerde izlemiyon zaten.
Tuba bu zamana kadar Hazalı geçememiş mipislik şey.ss
neyse artık bizimle işbirliği yapma vaktin geldi Tuba senin hazala yetişiyor gibi bak halimeyle kösem bile işbirliği yaptı
Ekli dosyayı görüntüle 50641
Kösem izliyor işte entel varoşkırgınlar izlemşyorsa varoş değildir esas
biz mani oldukTuba bu zamana kadar Hazalı geçememiş mi
Kösem izliyor işte entel varoş
Nasıl izlemiyorum sorsan söylerim her şeyi.Daha ne olsun neyse seninle daha fazla uğraşamayacağım pis varoş kırgın çiçeklerde izlemiyon zaten.