Muhteşem Yüzyıl Kösem 28.Bölüm Fragmanı

Beren'im bu hafta düşman çatlatacak anlaşılan. :A

Safiş'ten kurtuluyoruz sanırım sonunda. :Z Bunu yazmamış da Mehmet'in idamını yazmış nasıl işine gelirse tabii. :A

Beren'im bu hafta düşman çatlatacak anlaşılan. :A

Safiş'ten kurtuluyoruz sanırım sonunda. :Z Bunu yazmamış da Mehmet'in idamını yazmış nasıl işine gelirse tabii. :A
hülya avşar 30.bölümde ayrılacak haberi çıktı la her gördüğüne inanma:A
ay neyse bu hafta çok mutlu olucam gibi :A

hülya avşar 30.bölümde ayrılacak haberi çıktı la her gördüğüne inanma:A
ay neyse bu hafta çok mutlu olucam gibi :A
Ha bu bölüm ha 2 bölüm sonra ne fark eder. :A Neyse Kösem'imin sadık kulu Zülfikar tekmeyi vuruyor ona inşallah bu bölüm hakkın rahmetine kavuşur Safiş. :A

Beren'im muhteşem oyunculuğuyla nanik yapacak sana çatla. :A

aaa burada beren , meryem gibimi bğırmaya çalısıyor taklit etmeye çalışmıs ama becerememiş :A:A:A @Bully @xemrexxx
Ne takliti ya benim tüylerim diken diken oldu resmen bu kadar da kıskanç olmayın kadın daha ne yapsın sizi memnun etmek için :D

Ha bu bölüm ha 2 bölüm sonra ne fark eder. :A Neyse Kösem'imin sadık kulu Zülfikar tekmeyi vuruyor ona inşallah bu bölüm hakkın rahmetine kavuşur Safiş. :A

Ne takliti ya benim tüylerim diken diken oldu resmen bu kadar da kıskanç olmayın kadın daha ne yapsın sizi memnun etmek için :D
kulaklarımı tırmaladı vlla duygu falan alamadım ben :F:F:F

kösem seneye değişirse napcan bakalım :A

kulaklarımı tırmaladı vlla duygu falan alamadım ben :F:F:F
kız sen hayatımın aşkı konusuna bak senin türünün son örneği var:A

Beren döktürmüş fragmanda. Hayran kaldım. Çok üzücü olacak. :(

Safişe nanik. :A

Cuma günü 2 yazılım var perşembe izleyemem bile bölümü. :(
giphy.gif