benim seni diriliş sayfasından kovduğum gibi sende beni kovuyosun anlaşıldı.
Hadi hadi fazla bile durdun.benim seni diriliş sayfasından kovduğum gibi sende beni kovuyosun anlaşıldı.![]()
anaa diziye laf attık sanki ortişime takıldım sadece .ssHadi hadi fazla bile durdun.Kimse sabrımızı sınamasın.
![]()
Şaka yapıyorum.anaa diziye laf attık sanki ortişime takıldım sadece .ss
bizim kapalıŞu Ahmet'e çok gıcık oluyorum ya.İlk 6 bölümde ki Ahmet nerede. Şimdi ki Ahmet nerede.
Şaka yapıyorum.
Bizim kapımız her yere açık.![]()
senin büyük büyükbüyük dedeni bulmuşacaba o dönem kösem ahmet haricinde kimseyi bulmamışmıdır ?![]()
Hürrem için ağa mağa diyorlardı.acaba o dönem kösem ahmet haricinde kimseyi bulmamışmıdır ?![]()
şimdi ahmet de 10 tane çocuk yapmış arada kaçak olması doğal
Allah bu ana-oğulu tez vakitte kavuştursun onun yerine kösmüşü oğullarından ayırsın (amen)
senin büyük büyükbüyük dedeni bulmuş![]()
kaçı ahmete ait onların? veletlerin dna sına mı baktık sankişimdi ahmet de 10 tane çocuk yapmış arada kaçak olması doğal![]()
Ha doğru. Kösem genç yaşta dul kalıyor.hem hürremin hemde kösemin kırıkları vardır mutlaka ama dizide göstermezler tabikidüşün o dönem sülüman sefere gidiyor iki üç yıl sonra dönüyor kadın düz duvara çıkmıştır öyle mal mal beklediği sanmıyorum bari geçerken kendisni bilbül ağaya falan sürtmüştür
aynı şekilde kösem 20 li yaşlarında iken sıpa kocası ölüyor kadın 70 yaşına kadar hiçmi o işi yapmıyor akıl alır gibi değil
kaçı ahmete ait onların? veletlerin dna sına mı baktık sanki![]()