yarışmada bile @Tolstoyevski yi atamış emre yerine o oylrı takip dis beğeni atıyordu @Bully@xemrexxx yoğun işleri var bu aralar.Bir yandan Kösem'in yayın telaşı bir yandan Meryoşun gelcek m gelmeyecek mi telaşı.
Bak adam bizi pompy'e havale etmiş.
![]()
yarışmada bile @Tolstoyevski yi atamış emre yerine o oylrı takip dis beğeni atıyordu @Bully@xemrexxx yoğun işleri var bu aralar.Bir yandan Kösem'in yayın telaşı bir yandan Meryoşun gelcek m gelmeyecek mi telaşı.
Bak adam bizi pompy'e havale etmiş.
![]()
Kız buda gidici bence benim gibi.
çiğdem tek başına kalsa da sıkılmaz zaten şu anda tek başına sap sap takılıyor destere gibi bir organizmayı bile kaçırtmış bir tip kendisiKız buda gidici bence benim gibi.![]()
Kalcan tek başına.
![]()
Bu arada desteresiz hava sahası foruma yaradı farkında mısın.çiğdem tek başına kalsa da sıkılmaz zaten şu anda tek başına sap sap takılıyor destere gibi bir organizmayı bile kaçırtmış bir tip kendisi![]()
@destere ocak ayı olmadan gelir sizede gösterirçiğdem tek başına kalsa da sıkılmaz zaten şu anda tek başına sap sap takılıyor destere gibi bir organizmayı bile kaçırtmış bir tip kendisi![]()
yokluğuna seviniyorsunuz gününü göstericek bir ben vefakarım vlla
Yakında sana da dişli bir rakip gelecek. Bence sus sen.yokluğuna seviniyorsunuz gününü göstericek bir ben vefakarım vlla![]()
bence çigdemle destere isi pişirdi ve evlendilet çikinelka vücudu bozulmadin diye çocugu da destereye yaptiriyor doğurunca gekir destere