senin yaptığın atar kösem sultanımızın hoşuna giderAslı ve Farah'ı bekliyorum. Nurgülede giydirmek için sabırsızlanıyorum.![]()
su yesilli cocuk kim? gecen kertenkele dizisinde ziyanin eski hatirladigi sahnede görmustum, babam ve ailesinin kadiri zanettim biran. o cocuk burdaymisEkli dosyayı görüntüle 52429 Ekli dosyayı görüntüle 52430 Ekli dosyayı görüntüle 52431 Ekli dosyayı görüntüle 52432 Ekli dosyayı görüntüle 52433 Ekli dosyayı görüntüle 52434 Ekli dosyayı görüntüle 52435 Ekli dosyayı görüntüle 52436
@Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @turkuazz @dosimosi @gizem ak @-potterhad- @cookies @vadikızı @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @eskici @Aserat @GunesinOglu @MayısKralı
doğaç yıldız iki aile dizisinde oynamıştı iclal aydının oğlu rolünde sonra naptı bilmiyorumsu yesilli cocuk kim? gecen kertenkele dizisinde ziyanin eski hatirladigi sahnede görmustum, babam ve ailesinin kadiri zanettim biran. o cocuk burdaymis![]()
ondan diyorum baska nerde görmustum bunu diye.doğaç yıldız iki aile dizisinde oynamıştı iclal aydının oğlu rolünde sonra naptı bilmiyorumşimdi şehzade kasım olacak
![]()
ıyyy tarihi eser yaştaki çiğdem ve vadikızı ile konuşuyon ama .ssondan diyorum baska nerde görmustum bunu diye.
diziye bol sanslar ama ben izlemiyecegim. fox yok zaten olsada izlemezdim. ben eski zamani anlatan dizileri sevmiyorum![]()
senle @çiğdem- şu kadroyu bir yorumlayın bakayımFarah İle medcezir oynayan oyuncudu adı neydi unuttum uyumlu olmuşlar
resimlerde çok güzel![]()

Iyy pis Zafer de mi burdaymış. ssbu paşayı gören @Aserat ve @Bully istemsizce küfür etmeye başlamış durdurulamıyorlarmış
Ekli dosyayı görüntüle 52461
hayaletli perili evlerde korkulan tablolar olur onlar gibi çıkmışlar evet @xemrexxx yok sanırım yoksa disle gelirdi yorumuna hahaha
hayaletli perili evlerde korkulan tablolar olur onlar gibi çıkmışlar evet @xemrexxx yok sanırım yoksa disle gelirdi yorumuna hahaha![]()
![]()
![]()
Sizi pompy e havale ediyorum