O kadar yıllık hatrımız var beni sona bırak birde sağ elime dokunma yeter haha.
Emre banlanırsa otomatik olarak sen de banlanıyorsun maalesef ki.![]()
o nasıl bir otomatik ban şeklidir anlamadım
bir dene istersen emreyi banla bakalım ben etkileniyormuyum
O kadar yıllık hatrımız var beni sona bırak birde sağ elime dokunma yeter haha.
Emre banlanırsa otomatik olarak sen de banlanıyorsun maalesef ki.![]()
Çünkü sen ile Emre beşik kertmesisiniz, bu sebepten dolayı otomatik oluyor.o nasıl bir otomatik ban şeklidir anlamadım
bir dene istersen emreyi banla bakalım ben etkileniyormuyum)
Beni niye kurban ediyorsun la git dizinin antilerini kurban eto kara gün gelirse ilk olarak @eskici yi kurban ederiz![]()
Çünkü sen ile Emre beşik kertmesisiniz, bu sebepten dolayı otomatik oluyor.Yine TOTAL'in dibine girdim.
Boşver denemiyim zaten kanıtlarla açıklamamı yaptım.![]()
Bu @xemrexxx 40 yılın baaşı doğru birşey söylüyor ayoll @mrt-06Yenilenen kadro ve düşük profilli Kösem'in şutlanmasından sonra jeneriğimiz de değişti.
biz öndeydik diye hatırlıyorum ben bir dolaplar dönmüş oraada ayollJürinin kararı saygı duyulmalı.![]()
zaten orada kafalarina göre secmişler aras-çağatay-halit ergenç 3er oydaydi en sonJürinin kararı saygı duyulmalı.![]()
Seçilenlerde iyi isimler oyüzden şey etmedim tebrik ettim @mrt-06 ları atacan zaten itirfları enleri sonraa dizi etkinliğini şimdi yrışmyı baaya şeyle uğrşaıyor çocukzaten orada kafalarina göre secmişler aras-çağatay-halit ergenç 3er oydaydi en son![]()
biz öndeydik diye hatırlıyorum ben bir dolaplar dönmüş oraada ayoll![]()
![]()
![]()
Bak oynak yılan Emre benim üstüme oynama, ben gelemem böyle şeylere. Son kez diyorum bir daha söylemiycem ilk turda Halit önde tamamladı, ikinci turda ise Çağatay ile Aras önüne geçti.zaten orada kafalarina göre secmişler aras-çağatay-halit ergenç 3er oydaydi en son![]()
Teşekkürler.Seçilenlerde iyi isimler oyüzden şey etmedim tebrik ettim @mrt-06 ları atacan zaten itirfları enleri sonraa dizi etkinliğini şimdi yrışmyı baaya şeyle uğrşaıyor çocuk![]()
sana birşey demiyorum zaten cnm en çok emek verenlerden sen oldun hemde 4-5 ayrı şeyle uğraşıyorsun kolay değilBak oynak yılan Emre benim üstüme oynama, ben gelemem böyle şeylere. Son kez diyorum bir daha söylemiycem ilk turda Halit önde tamamladı, ikinci turda ise Çağatay ile Aras önüne geçti.
Teşekkürler.
Son oylama kismini saydim ama neyse öyle olsunBak oynak yılan Emre benim üstüme oynama, ben gelemem böyle şeylere. Son kez diyorum bir daha söylemiycem ilk turda Halit önde tamamladı, ikinci turda ise Çağatay ile Aras önüne geçti.
Teşekkürler.
Biz her zman olduğu gibi şakasına takılıyoruz ama @mrt-06 hassas oyüzden uzatma sende cnm suyunu çıkarmayalım ayollSon oylama kismini saydim ama neyse öyle olsun![]()