Muhteşem Yüzyıl Kösem 2.Sezon Jeneriği

O kadar yıllık hatrımız var beni sona bırak birde sağ elime dokunma yeter haha. :A

Emre banlanırsa otomatik olarak sen de banlanıyorsun maalesef ki. :)

o nasıl bir otomatik ban şeklidir anlamadım :)

bir dene istersen emreyi banla bakalım ben etkileniyormuyum :))

o nasıl bir otomatik ban şeklidir anlamadım :)

bir dene istersen emreyi banla bakalım ben etkileniyormuyum :))
Çünkü sen ile Emre beşik kertmesisiniz, bu sebepten dolayı otomatik oluyor. :A Yine TOTAL'in dibine girdim. :A

Boşver denemiyim zaten kanıtlarla açıklamamı yaptım. :)

Çünkü sen ile Emre beşik kertmesisiniz, bu sebepten dolayı otomatik oluyor. :A Yine TOTAL'in dibine girdim. :A

Boşver denemiyim zaten kanıtlarla açıklamamı yaptım. :)

yanlış hatırlıyorsun benle hogatha kertilmiştik beşikteyken :) tsbağa o zamanlarda gül ağa kovalıyordu şimdide yani bizimle alkası yok :))

biz öndeydik diye hatırlıyorum ben bir dolaplar dönmüş oraada ayoll :A :A :A
zaten orada kafalarina göre secmişler aras-çağatay-halit ergenç 3er oydaydi en son:A
Bak oynak yılan Emre benim üstüme oynama, ben gelemem böyle şeylere. Son kez diyorum bir daha söylemiycem ilk turda Halit önde tamamladı, ikinci turda ise Çağatay ile Aras önüne geçti. :)

Seçilenlerde iyi isimler oyüzden şey etmedim tebrik ettim @mrt-06 ları atacan zaten itirfları enleri sonraa dizi etkinliğini şimdi yrışmyı baaya şeyle uğrşaıyor çocuk :A
Teşekkürler.

Bak oynak yılan Emre benim üstüme oynama, ben gelemem böyle şeylere. Son kez diyorum bir daha söylemiycem ilk turda Halit önde tamamladı, ikinci turda ise Çağatay ile Aras önüne geçti. :)

Teşekkürler.
sana birşey demiyorum zaten cnm en çok emek verenlerden sen oldun hemde 4-5 ayrı şeyle uğraşıyorsun kolay değil :bhr:

Teşekkürler.
Son oylama kismini saydim ama neyse öyle olsun:A