Muhteşem Yüzyıl Kösem 16.Bölüm Yorumları

sende düşürdükçe düşürdün
son kısımda 5 reytingi geçseydin bari ?

kösemin elmayla iki eşkıyayı oturtması inandırıcı olmasada bayağı heyecan artmıştı son sahnede
Bu son anlıktı. Yarın gelmesi muhtemel reytingler.
Ne yazık ki bu bölüm izleyici kaybı yaşadı.

Evet gördüm şimdi Yolunda A.Ş. TV'de ilk kez Salı akşamı Star'da @xemrexxx'e nanik.

son 40 dk yi şimdi izledim bitti (babam bjk maçının özetini açtı.ss)

menekşenin dolaptaki hali komediydi

halimem yılan gözlüm oyuna döndü
lokmalar dökülsün helvalar dağıtılsın

meleki nin köseme tuzak kurduğu çok belliydi neyse iskender @Çiğdem- le @destere yi izlerken sevinçten birbirlerini çimdikletecek bir hal almış

yarınki reyting tahminim :

total : 3.4
ab: 5.45
abc1: 5

iskenderin üstünden bir tabur yeniçeri geçti haliyle oğlan pişecek tabiki
)

aaa doğru çıkmış vlla totel 3 ab 5 ortalama almışsınız @Harunnn60 @Bully @destere

aaa doğru çıkmış vlla totel 3 ab 5 ortalama almışsınız @Harunnn60 @Bully @destere

dün söyledim @denizz19 e tahminleri çok çok düşük yaptı tutturmak şöyle dursun çuvallamış resmen
) oysa bizim kemikleşmiş 5.5 reytingimiz var AB grubunda yani o açıdan @xemrexxx tosbağasının tahmini daha doğru olmuş
kırk yılda bir tutturmuş gülağa

Geçen haftaya göre düşmüşüz ama önceden 26.sıradaydık Total'de şimdi eskiye nazaran iyiyiz.
Etiketlerine de bak bu arada.ss

ab grubunda kaliteye aç seyirci var perşembe günü dizi biraz kıpraşsa varya 10 reytingi rahat bulur

Aynen AB'de iyi gitmiş.

Şu küçük kızın adı Meleki mi Melike mi bir karar vermeliler artık.

Hastalık bitti Halime Sultan sahalara dönüyor 😎
Derviş hem padişah katilisin hem padişahın hasekisine aşıksın hem de çok cesursun. Kellesi her an gidebilir ama adam hala süper emin kendinden. Artık Halime de öğrendi sizi, işin zor. Padişahı, Ahmed için öldürdüğü ne malum? Belki de Handan'a olan aşkından öldürdü ki Halime'm bunu ortaya çıkarırsa olayı aynen böyle anlatır. 🙄
Kösem otur oturduğun yerde saraydan çıkıp duruyorsun.