Yarın beklenen reytingler...
Total 2,78
AB 4,94
ABC1 4,79
@Bully @sokak sanati @Harunnn60 @xemrexxx @destere @ozgur2113 @mrt-06
Total 2,78
AB 4,94
ABC1 4,79
sende düşürdükçe düşürdün son kısımda 5 reytingi geçseydin bari ?Yarın beklenen reytingler...
Total 2,78
AB 4,94
ABC1 4,79
Bu son anlıktı. Yarın gelmesi muhtemel reytingler. Ne yazık ki bu bölüm izleyici kaybı yaşadı.sende düşürdükçe düşürdün son kısımda 5 reytingi geçseydin bari ?
kösemin elmayla iki eşkıyayı oturtması inandırıcı olmasada bayağı heyecan artmıştı son sahnede
Yarın beklenen reytingler...
Total 2,78
AB 4,94
ABC1 4,79
son 40 dk yi şimdi izledim bitti (babam bjk maçının özetini açtı.ss)
menekşenin dolaptaki hali komediydi
halimem yılan gözlüm oyuna döndü lokmalar dökülsün helvalar dağıtılsın
meleki nin köseme tuzak kurduğu çok belliydi neyse iskender @Çiğdem- le @destere yi izlerken sevinçten birbirlerini çimdikletecek bir hal almış
yarınki reyting tahminim :
total : 3.4
ab: 5.45
abc1: 5
aaa doğru çıkmış vlla totel 3 ab 5 ortalama almışsınız @Harunnn60 @Bully @destereson 40 dk yi şimdi izledim bitti (babam bjk maçının özetini açtı.ss)
menekşenin dolaptaki hali komediydi
halimem yılan gözlüm oyuna döndü lokmalar dökülsün helvalar dağıtılsın
meleki nin köseme tuzak kurduğu çok belliydi neyse iskender @Çiğdem- le @destere yi izlerken sevinçten birbirlerini çimdikletecek bir hal almış
yarınki reyting tahminim :
total : 3.4
ab: 5.45
abc1: 5
Geçen haftaya göre düşmüşüz ama önceden 26.sıradaydık Total'de şimdi eskiye nazaran iyiyiz. Etiketlerine de bak bu arada.ss
Geçen haftaya göre düşmüşüz ama önceden 26.sıradaydık Total'de şimdi eskiye nazaran iyiyiz. Etiketlerine de bak bu arada.ss
Aynen AB'de iyi gitmiş.dün söyledim @denizz19 e tahminleri çok çok düşük yaptı tutturmak şöyle dursun çuvallamış resmen ) oysa bizim kemikleşmiş 5.5 reytingimiz var AB grubunda yani o açıdan @xemrexxx tosbağasının tahmini daha doğru olmuş kırk yılda bir tutturmuş gülağa
ab grubunda kaliteye aç seyirci var perşembe günü dizi biraz kıpraşsa varya 10 reytingi rahat bulur