Muhteşem Yüzyıl Kösem 15.Bölüm Yorumları

hadi vuslat :F

bülbül kulumuz yalakalığa başladı biz safiye sultan ve bülbül ağayız :bhr:

musti iyice delirecek :(

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Son 40 dakikayı izledim.

Halime ve Dilruba halen yalan söylüyor yok biz masumuz diye. :D Ana-Kız aştılar kendilerini. :F

Handan ağırlıgını koymak istiyor aslında hak veriyorum ona sonuçta yeni valide sayılır. :) Ama gereksiz şeyler yüzünden Kösem'e atarlanması ona bir şey katmaz ancak kendi sonunu hazırlatır.

Safiye ve Mustafa'nın son sahnesi fena bitti. Ama kurturlurlar. Bundan sonra Mustafa kafes sistemine geçer .
Safiye'nin ise bundan sonra tekrar eski saraya gideceğini zannetmiyorum orasın onun için ödül olur. Bence sefalet günleri yakın kapıda. :A

@xemrexxx @denizz19

Iyy o nasıl beddua öyle. ss Yahu Atacan'ı niye etiketliyon adam 6 gündür yok ayrıca diziyi izlemiyor. :F Yazık çocuğa dönünce 1000 tane bildirim görecek senden. :A
Aynen kardeşim 196 bildirim gelmiş 100'den fazlası bu tosbağa kılıklı yılana ait. :F Daha bakmıycam, umarım önemli bir etiket yoktur. :A

İyy bana mi dedi denize mi dedi acep.ss o ka mesaj yaziyom ki unuttum.ss
Sana dedim tabii ki. :A

Bu arada bu bölümün birazına baktım, Yılmaz yine uçmuş yok hareme açılan gizli geçitler falan, haremi teksasa çevirirmiş gelen giden birbirini öldürüyor. Bu adam tiner çekip mi yazıyor bu senaryoyu acaba. :F

Sana dedim tabii ki. :A

Bu arada bu bölümün birazına baktım, Yılmaz yine uçmuş yok hareme açılan gizli geçitler falan, haremi teksasa çevirirmiş gelen giden birbirini öldürüyor. Bu adam tiner çekip mi yazıyor bu senaryoyu acaba. :F
Gizli gecit ilk bolumden beri var :F

İlk bölümlerini izlemiştim, hatırlamıyorum o geçiti. :A Demek ki izlerken tam kendimi verememişim. :A
Dizinin ab ligindendir o :A ayricahalkimiz daha dogrusu tns halki yalan tarih seviyor filintada tarihte intihar eden pafisah olduruldu ; osmanliyi koru korune savunmadiyla bilinen adi kanuniyi hurremden cok sevene cikwn ahmet simsirgil ertugrul ne haclilarla ne noyanla savasti diyor yani dirilis 2sezondur uyduruk tarihten gidiyor yilmaz sahin de anladi :D