halkı @sokak sanati @Bully @destere qapaqSiyah İnci @_BlackPearI_ 2 dk.2 dakika önce
Kuyucu Murat Paşa'yi kossssskocaaa Cihan Unal oynuyor..Karsisinda Beren Saat..Ayıp yahu..#muhtesemyuzyilkosem
@xemrexxx![]()
ay pis analizini de al git.ssÇıkan analizlere göre yarın beklenen oranlar...
Total 3,25
AB 5,62
ABC1 5,45
@xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Bully @destere @ozgur2113 @HachiKo @vadikızı
ahmet azıttı safişle mustiye ipi geçirdi kesin rüya bu bölümElektirikler geldi.
Youtube'den son 30 dakikayı izlerim.![]()
Yükseldi oranladı daha ne istiyorsun bu reytinglerle bitmezay pis analizini de al git.ss
la dizi ekrandaki maliyeti en yüksek dizi 40 dizi içinde ilk 30 a giremiyorYükseldi oranladı daha ne istiyorsun bu reytinglerle bitmez![]()
Atma be geçen hafta 16.oldu totaldela dizi ekrandaki maliyeti en yüksek dizi 40 dizi içinde ilk 30 a giremiyor![]()
öyle değil totoş haftalık dizi sıralmasını düşün 40 dizi var 32-33.Atma be geçen hafta 16.oldu totaldeAB de 2.
Haftalıkta ne yapacan sen gününü kurtarsın yeteröyle değil totoş haftalık dizi sıralmasını düşün 40 dizi var 32-33.![]()
Aynen kardeşim 196 bildirim gelmiş 100'den fazlası bu tosbağa kılıklı yılana ait.Iyy o nasıl beddua öyle. ss Yahu Atacan'ı niye etiketliyon adam 6 gündür yok ayrıca diziyi izlemiyor.Yazık çocuğa dönünce 1000 tane bildirim görecek senden.
![]()
İyy bana mi dedi denize mi dedi acep.ss o ka mesaj yaziyom ki unuttum.ssAynen kardeşim 196 bildirim gelmiş 100'den fazlası bu tosbağa kılıklı yılana ait.Daha bakmıycam, umarım önemli bir etiket yoktur.
![]()
Sana dedim tabii ki.İyy bana mi dedi denize mi dedi acep.ss o ka mesaj yaziyom ki unuttum.ss
Gizli gecit ilk bolumden beri varSana dedim tabii ki.
Bu arada bu bölümün birazına baktım, Yılmaz yine uçmuş yok hareme açılan gizli geçitler falan, haremi teksasa çevirirmiş gelen giden birbirini öldürüyor. Bu adam tiner çekip mi yazıyor bu senaryoyu acaba.![]()
İlk bölümlerini izlemiştim, hatırlamıyorum o geçiti.Gizli gecit ilk bolumden beri var![]()
Dizinin ab ligindendir oİlk bölümlerini izlemiştim, hatırlamıyorum o geçiti.Demek ki izlerken tam kendimi verememişim.
![]()