bak tek hamlede koskoca sadrazamı ortadan kaldırdık akıllı olAllah korusun. 😳 Tamam sustum.
bak tek hamlede koskoca sadrazamı ortadan kaldırdık akıllı olAllah korusun. 😳 Tamam sustum.
AnladımBiz Beren nerdeyse oradayız. Emre'de Beren nerde değilse orada.Elem uzmanı malum kendisi.
AnladımDizinin reytingleri hakkında ben yorum yapmadım daha pek iyi değil şu an maalesef ama inşallah bu bir sorun yaratmaz devam ederiz yolumuza sorunsuz
Yani bölümler hareketlendi umarım oranlarımızı da yükseltirizSezon sonunu görür gibiyiz. KSŞ Ay Yapım gazıyla 2. sezonu bile görmüştü bundan daha düşük rakamlarla. Tims ve MY gazı daha büyük bence o sebeple 2. sezon bile olabilir.
Hep bi çakmalık nereye kadar.Beren'in tahti yetmedi şimdi Khaalesi'nin tahta mı göz diktiniz.
Yani bölümler hareketlendi umarım oranlarımızı da yükseltiriz
tüm tahtlar bizimdir zafer ve şan bize yazılmıştırSezon sonunu görür gibiyiz. KSŞ Ay Yapım gazıyla 2. sezonu bile görmüştü bundan daha düşük rakamlarla. Tims ve MY gazı daha büyük bence o sebeple 2. sezon bile olabilir.
Hep bi çakmalık nereye kadar.Beren'in tahti yetmedi şimdi Khaalesi'nin tahta mı göz diktiniz.
Evet Kösem'i tutuyorum ama Safiye rolünü oynayan Hülya Avşarı'ıda başarılı buluyorum rolünü çok güzel oynuyor oda. Şuan dizide en heyecanlı sahneler Kösem ve Safiye sahneleri oluyor genellikle.
en iyi biz oynarızEvet Kösem'i tutuyorum ama Safiye rolünü oynayan Hülya Avşarı'ıda başarılı buluyorum rolünü çok güzel oynuyor oda. Şuan dizide en heyecanlı sahneler Kösem ve Safiye sahneleri oluyor genellikle.
anlıkları al da @Çiğdem- e hediye etAnlıklar gelecek 21:00 itibariyle saf Emre.
ıyy nasıl ortamlar onlar öyle ne ka pis ne ka .ssBen izleyemicem. Şuan izleyebilecegim bir ortamda değilim malesef.
Kes tamam yine sıvadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?