Muhteşem Yüzyıl: Kösem 13. Bölüm Yorumları

Anladım :) Dizinin reytingleri hakkında ben yorum yapmadım daha pek iyi değil şu an maalesef ama inşallah bu bir sorun yaratmaz devam ederiz yolumuza sorunsuz

Sezon sonunu görür gibiyiz. KSŞ Ay Yapım gazıyla 2. sezonu bile görmüştü bundan daha düşük rakamlarla. Tims ve MY gazı daha büyük bence o sebeple 2. sezon bile olabilir.:D

Hep bi çakmalık nereye kadar.:A Beren'in tahti yetmedi şimdi Khaalesi'nin tahta mı göz diktiniz.:A

Sezon sonunu görür gibiyiz. KSŞ Ay Yapım gazıyla 2. sezonu bile görmüştü bundan daha düşük rakamlarla. Tims ve MY gazı daha büyük bence o sebeple 2. sezon bile olabilir.:D

Hep bi çakmalık nereye kadar.:A Beren'in tahti yetmedi şimdi Khaalesi'nin tahta mı göz diktiniz.:A
Yani bölümler hareketlendi umarım oranlarımızı da yükseltiriz

tüm tahtlar bizimdir zafer ve şan bize yazılmıştır :A

Ben izleyemicem. Şuan izleyebilecegim bir ortamda değilim malesef.:(

Tabletten izliyorum aynı anda buray giriyorum elimden geldiğince olurum burda. :A