Muhteşem Yüzyıl: Kösem 13. Bölüm Yorumları

twitterına baksana sen totoş .ss burada bizi öveceğine

geç bile kalmışlar
bugüne kadar afişte berenin olmaması bir kere ayıpların en büyüğüydü gecikmiş bir düzeltme

Kösem'in planlarını Turhan'a anlatan kişimiymiş?

halimenin kanını taşıyor o kadar kötülük olacak tabiki az bile bence

Mükemmel, mükemmel, mükemmel bölümdü, 10/10 veriyorum.
Fahriye çok salaksın ve umarım bu salaklığının bedelini ödersin. Hadi Fahriye Mehmet'in kendini sattığını düşündü de soğudu ama Mehmet Giray'a ne oluyor? Kız bir kere seni sevmiyorum dedi diye gitti öldürüleceğini bile bile çıkarttı kızı dergahtan.

Kösem yavaş yavaş değil koşar adım bir şeytana dönüşüyor, keyifle takip ediyorum.
Safiye'nin Ahmet'le konuşmasına fena güldüm.
Nasıl ezilip büzülüyor sanki Ahmet ödeneğini kesti de beş parasız kaldı. Sultan Ahmet'in bunların inlerine girmesi lazım, o rüşvet çarkı, legal görünümlü illegal vakıflar; cümle Gölge Devlet Yapılanması çökmeden devlete huzur yok.
Ahmet, Murat Paşa'ya da sert tepki verdi ama kendisi de anladı galiba. Beyefendiye bak sanki küffarı kendi dize getirmiş de Murat'a trip atıyor niye onunla beni denk kabul ettin diye.

Bu dizide herkeste hafıza sorunu var. Safiye daha yeni Mustafa'yı tahta çıkarma yalanıyla Halime'ye tuzak kurdu ama Halime yine gitti Safiye'yle işbirliği yapmaya çalışıyor, Handan yapsa anlarım da Halime zeki de bir sultan, yakıştıramıyorum.
Son sözüm sana Dilruba, çok iticisin.