konudaki resmi beğendin mi beroş iyi portlatmışizleyemiyorumki iki haftadır nasıl yorum yapayım ama bugün izlerim
konudaki resmi beğendin mi beroş iyi portlatmışizleyemiyorumki iki haftadır nasıl yorum yapayım ama bugün izlerim
neyseki pompy var
kanal d nin sitesine bak zaten ben kösemi internetten seyrediyorum staRA HALA kızgınım
@denizz19 bile izliyor sanırım hülya için izliyor kendisi orta yaş düşkünü sonuçtaKanal D fanları bir garip zaten. Yiğit Bully pompy
kanal d nin sitesine bak zaten ben kösemi internetten seyrediyorum staRA HALA kızgınım
Kanal D fanı lafını duyunca fırladım geldim.Kanal D fanları bir garip zaten. Yiğit Bully pompy
Kanal D fanı lafını duyunca fırladım geldim.
umut yolcuları pelin yüzünden sihirli annemde pelin ve ferit şahenkUmut Yolcuları için mi
Ben ve Deniz o işlerden çekildik.Gelmesende olurdu..
Şikayet bölümüne bakın. Bugün buralar coştu.
son 13 dk @denizz19 çalışmayı bırak konuya plizz @destere @sokak sanati @ozgur2113 @GunesinOglu @vadikızı @cookies @Almila
bilmem özetsiz değildir zaar ama @destere son 2 bölümü izlememiş otursun izlesin ben zaten özette kördüğüme bakarım aybars kartal havuza düşmüştü en son @Aserat @-potterhead-Özet siz mi bu hafta.ss
Abdest al.ssnihayet iki hafta aradan sonra izlemeye başladım ama şansa bak reklam çıktı
Abdest al.ss
Reklam bitiyi @Harunnn60dur halvete girelim kösemle sonra boy abdesti en abdesti yan abdesti her türlü abdesti alırız