Muhteşem Yüzyıl: Kösem 12. Bölüm Yorumları

yok artık destere futbol takımı mı kursun dedi şimdi @Harunnn60

senin ingilizcende kıt
kız burda demişki destere gibi değerli bir insanın türkiyeyi temsil etmesi çok doğru olur zaten ona aşığım keşke @Çiğdem- den önce ben kapsaydım diyor
sen lafı nerelere çekiyorsun

Why sad??? Let them they have as it would be there decision [emoji12] and also you should be happy may be destere give Turkey a good sports team[emoji12] [emoji23]
I will run the women's volleyball team .

[emoji33] you don't feel ashame of yourself [emoji14] instead of it you are proud of it... so disliking you [emoji107] [emoji12]

tamam

i'm sory @Dr. Sabahat , already I love you @Çiğdem-
, I do not love you
No.
I did joke.

@destere always funny
aaaaaaaaaa ne sohbetler dönmüş ayol burda @destere ingilizce konuşuyor 😱😱😱

@xemrexxx @Harunnn60 ayy okadar çok etkiket gelmişki bu konudan bana hepsine yetişemicem vlla ama şu @destere nin mesajına bakarmısınız elin yabancı kızına bile bizim olayı taşımız çiğdemi seviyorum diyor onun kafasında oklavaları kırmazmıyım şimdi ben bir yabancı ülkelere konu olmadığımız kalmıştı hahah

senin yokluğunda nerdeyse pakistanlı beni kapacaktı? ama kendimi kolay kolay yedirmedim elin kızına

Bugün ilk 1 saatini izledimde de 12.bölümün. Fahriye'ye biraz haksızlık etmişim kız yine ağlama sahnelerinde iyi oynamış o kadarda kötü değildi.

Benim kaçırdığım bir nokta var. Fahriye ne oldu da Mehmet'ten soğudu böyle. Yani hani git artık dedi ya. Ne oldu yani? @xemrexxx @sokak sanati

senaryonun zorlamasıyla mehmet e yanaşmıştı kızı serbest bıraksalar zaten çoktan mehmetişutlardı

Kardeşini korumak sattı Fahriyeyi. Şu gemi sahnesinde bırakma olayı sanırım. Bekledi bekledi gelmedi ama Mehmet giray hapis tutuluyordu o sıra vs.
Belki o mktubu Kösem'e verenin Mehmet olduğunu falanda düşünüp ters yapmış olabilir.

Hele şükür ya. Deminden beri cevap istiyorum herkes net bir bilgi vermiyor.