anlıklarını da al git pis totalin dibi .ssBekliyoruz bakalım. Anlık verilerimle sizlerle olacağım. İnşallah bu akşam yükselecek dizi.
2 haftadır anlıklarımla çıkan sonuçlar reytinglerle de aynı çıkıyor. Anlıklarıma güvenin bu akşam yükseleceğiz inşallah fragmana bakarsak.anlıklarını da al git pis totalin dibi .ss
biri de şehzade mehmet yerine seni kaçırsa keşke2 haftadır anlıklarımla çıkan sonuçlar reytinglerle de aynı çıkıyor. Anlıklarıma güvenin bu akşam yükseleceğiz inşallah fragmana bakarsak.
Gecenin Kraliçesinden soğuttun beni dizi yerle yeksan oldu. Şimdi kösemi terk edersem görürsün.biri de şehzade mehmet yerine seni kaçırsa keşke
inşallah haşmetli safiye sultanımız isyankar had bilmez kullarına hadlerini bildirecekBekliyoruz
gk senlik değildi bir kere sen salıları macun izlersinGecenin Kraliçesinden soğuttun beni dizi yerle yeksan oldu. Şimdi kösemi terk edersem görürsün.
Macunu al sür dişlerine.inşallah haşmetli safiye sultanımız isyankar had bilmez kullarına hadlerini bildirecek
gk senlik değildi bir kere sen salıları macun izlersin
Tamam çok konuşma akşamı bekle ders çalışacağım dizi başlayana dek.ıyyy çok pissin.ss
tarih çalışTamam çok konuşma akşamı bekle ders çalışacağım dizi başlayana dek.
Safiye gidici gibi Herkesten azar işitiyor.inşallah haşmetli safiye sultanımız isyankar had bilmez kullarına hadlerini bildirecek
gk senlik değildi bir kere sen salıları macun izlersin
daha handan,ahmet,derviş,fahriye vb. gömeceğiz inşallah bizden sonra halime,hatuncuk,mehmet giray,iskender yaşayabilecek ancakSafiye gidici gibi Herkesten azar işitiyor.
Timur birkaç bölüm Hülya'yı çıkarsa diyorum o paraları stara verir. Hem tarihte eski saraya gidince gücü kesiliyordu Safiyenin.daha handan,ahmet,derviş,fahriye vb. gömeceğiz inşallah bizden sonra halime,hatuncuk,mehmet giray,iskender yaşayabilecek ancak
hülynın yerine bir isim bulunmadan çıkmaz zaten kısa sürede fahriye-derviş-handan gidecekTimur birkaç bölüm Hülya'yı çıkarsa diyorum o paraları stara verir. Hem tarihte eski saraya gidince gücü kesiliyordu Safiyenin.
beni niye etiketliyon sanki izlicem
beni niye etiketliyon sanki izlicem