- Reaksiyon puanı
- 29,284
- Puanı
- 1,060
Ay sen de pek kaptırdın kendini.Bakalım. Pek sanmıyorum şuana kadar ama 22:15'e daha var bakalım![]()
Sen izliyorsun Total nasıl öyle düşük oluyor.ss
Ay sen de pek kaptırdın kendini.Bakalım. Pek sanmıyorum şuana kadar ama 22:15'e daha var bakalım![]()
İyilik meleği sultanım.Kösem çocukları eliyle besliyor.![]()
Yakışır Sultanımıza.Tarihtede öyleymiş. Eşi ile birlikte böyle giderlermiş.![]()
Iyy pisAy sen de pek kaptırdın kendini.
Sen izliyorsun Total nasıl öyle düşük oluyor.ss
Ne güzel bir sahne olmuş öyle.İyilik meleği sultanım.![]()
Aynen ben Kösem'e hak veriyorum aslında. Sadece Valide Sultan olduktan sonra durulsaydı sonu daha iyi olurdu ama neyse.Yakışır Sultanımıza.![]()
Bu kadar masum ve iyi yürekliyken yaşadığı acılar onu güçlü biri yapıyor işte.
Beklenen sahneler geliyor.Aynen ben Kösem'e hak veriyorum aslında. Sadece Valide Sultan olduktan sonra durulsaydı sonu daha iyi olurdu ama neyse.![]()
İkiz doğrucak gibi geldi bana.Beklenen sahneler geliyor.
Kösem'im nasıl da sevindi.![]()
Bu da sanki kendisi hamile bırakmış gibi seviniyor.Kösem Sultan'ım hamile kaldı sonunda.![]()
![]()
Pompy geçenlerde öyle demişti sanırım inşallah olurİkiz doğrucak gibi geldi bana.Umarım öyle olur.
![]()
Sultan olacak güçlenecek o yüzden sevindim.Bu da sanki kendisi hamile bırakmış gibi seviniyor.![]()
Ha gayret.
Diğer anlıkta 5 gelsin artık.
Bakalım gelecek miKatherina bu kadar çabuk gidecek miydi ya.
Nanik Safiş'e.@xemrexxx
Ay bu cariyeler ne böyle.
Cennet çıktı.
Ha gayret.![]()
Bakacağız artıkDiğer anlıkta 5 gelsin artık.Aha halvet mi geliyor.
![]()
Kösem 2.80 yerlerde.
Bugün bir kez daha Kadın İsterse'nin sezon finalini izledim, HD olarak yüklemişler de. Hülyacığımı yine bir sit-com'da görmek istiyorum NET.@mrt-06 birazdan kadın isterse müziği çalacak aynı odada çok kaldılar![]()
Geldi yine pis Katherina.ssPis Ahmet seni Kösem'imi nasıl üzersin tam hamile olduğunu söyleyecekti![]()