Ben daha bölüm başlamadan düşüş yaşayacaz gibi hissediyorum ama bekliyoruz bakalım o eşsiz analizlerini.Hazırım analiz yapmaya.
Bakalım dizi başlasın geçen hafta tutturduğum gibi yine iyi bir analiz çıkarıp tutturacağım.Ben daha bölüm başlamadan düşüş yaşayacaz gibi hissediyorum ama bekliyoruz bakalım o eşsiz analizlerini.
Tamda kahvemi çikolata mı hazırlamıştım.Oha yine reklam yok artık.
Sen Ekrenella'da sadece Kırgınlar için mi yazıyorsun? Eğer tüm diziler içinse Kösem incelemeni bekleriz.21:00 ilk anlıklar
Total 2,70
AB 4,80
ABC1 4,45
Reklam olması diziyi düşüşe geçirdi.
Kırgınlar sadece.Sen Ekrenella'da sadece Kırgınlar için mi yazıyorsun? Eğer tüm diziler içinse Kösem incelemeni bekleriz.
90 dakika reklamsız gitsin artık Star 2 kuşak reklamı dayadılar başta. ssTamda kahvemi çikolata mı hazırlamıştım.
21:15 anlıkları oldukça iç karartıcı görünüyor birazdan gelecek.90 dakika reklamsız gitsin artık Star 2 kuşak reklamı dayadılar başta. ss
Zaten durgun başladık toparlanır inşallah bölüm.
Nereden öğreniyorsun.21:15 anlıkları oldukça iç karartıcı görünüyor birazdan gelecek.
Nereden öğreniyorsun.
Fazla kaptırma kendini.21:15 anlıkları oldukça iç karartıcı görünüyor birazdan gelecek.
Yarın sonuçları gördüğünde analizlerime güvenmen gerektiğini anlayacaksın.Fazla kaptırma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?