Ben daha bölüm başlamadan düşüş yaşayacaz gibi hissediyorum ama bekliyoruz bakalım o eşsiz analizlerini.Hazırım analiz yapmaya.![]()
Bakalım dizi başlasın geçen hafta tutturduğum gibi yine iyi bir analiz çıkarıp tutturacağım.Ben daha bölüm başlamadan düşüş yaşayacaz gibi hissediyorum ama bekliyoruz bakalım o eşsiz analizlerini.![]()
Tamda kahvemi çikolata mı hazırlamıştım.Oha yine reklam yok artık.
Sen Ekrenella'da sadece Kırgınlar için mi yazıyorsun? Eğer tüm diziler içinse Kösem incelemeni bekleriz.21:00 ilk anlıklar
Total 2,70
AB 4,80
ABC1 4,45
Reklam olması diziyi düşüşe geçirdi.
Kırgınlar sadece.Sen Ekrenella'da sadece Kırgınlar için mi yazıyorsun? Eğer tüm diziler içinse Kösem incelemeni bekleriz.![]()
90 dakika reklamsız gitsin artık Star 2 kuşak reklamı dayadılar başta. ssTamda kahvemi çikolata mı hazırlamıştım.![]()
21:15 anlıkları oldukça iç karartıcı görünüyor birazdan gelecek.90 dakika reklamsız gitsin artık Star 2 kuşak reklamı dayadılar başta. ss
Zaten durgun başladık toparlanır inşallah bölüm.
Nereden öğreniyorsun.21:15 anlıkları oldukça iç karartıcı görünüyor birazdan gelecek.
Nereden öğreniyorsun.![]()
Fazla kaptırma kendini.21:15 anlıkları oldukça iç karartıcı görünüyor birazdan gelecek.
Yarın sonuçları gördüğünde analizlerime güvenmen gerektiğini anlayacaksın.Fazla kaptırma kendini.![]()