- Reaksiyon puanı
- 29,284
- Puanı
- 1,060
Nihayet arttı.@ozgur2113 23:15 anlığını paylaştım son kez artık dizi bittiğinde son Reyting tahmini gelecek.![]()
Nihayet arttı.@ozgur2113 23:15 anlığını paylaştım son kez artık dizi bittiğinde son Reyting tahmini gelecek.![]()
safiş hepsinin intikamını alacakÖnümüzdeki hafta tempo artacak inşallah![]()
kösem kaçsın içine .ssVee asalet yürüyor.Kösem'imiz, sen çok yaşa!
![]()
ay pis sana kim ölçtürüyor bu reytingleri.ssKösem ve Safiş yalan Halime sultan sen çok yaşa
Gençler analizlerimi son kez kontrol ettim ve buna göre dizinin yarın alacağı reytingler hesaplandı yarın inceleyebilirsiniz.
Total 3,02
AB 5,25
ABC1 4,77
@ozgur2113 @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @mrt-06
ranini teyzenin sitesinin yazarı .ss bu özelliği ile sevilmeyen kategorisinde kendileri.ss
Daha düşüğü olur daha Yükseği olmaz bu reytinglerin bu bölüme bu sonuçlar çıktı.ay pis sana kim ölçtürüyor bu reytingleri.ss
Az.Kösem ve Safiş yalan Halime sultan sen çok yaşa
Gençler analizlerimi son kez kontrol ettim ve buna göre dizinin yarın alacağı reytingler hesaplandı yarın inceleyebilirsiniz.
Total 3,02
AB 5,25
ABC1 4,77
@ozgur2113 @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @mrt-06
Ranini bugün dei zlemiş ve övdü diziyi.ay pis sana kim ölçtürüyor bu reytingleri.ss
ranini teyzenin sitesinin yazarı .ss bu özelliği ile sevilmeyen kategorisinde kendileri.ss
Yarın kıyaslayalım bakalım belki de ben kötü hesaplıyorumdur bakalımAz.Umarım daha yüksek alır.
Fragmanın da etkisiyle bence daha yükseği olacak. Çok uçtun falan demeyin 5,5 reytingi rahat geçer AB ve ABC1'de.Daha düşüğü olur daha Yükseği olmaz bu reytinglerin bu bölüme bu sonuçlar çıktı.![]()