Muhteşem Yüzyıl Kösem Üzerine

ihtimale katılmış kimse kesin dememiş sen kesin bir şeye olmazmış gibi yorum yapmışsın

Yoo ben öyle demedim. Sadece gelecek ismin 3 günlük oyuncu olmayacağını söylüyorum. Destek görecek bir isim. Destek gören bir isim.

ihtimale katılmış kimse kesin dememiş sen kesin bir şeye olmazmış gibi yorum yapmışsın

Yoo ben öyle demedim. Sadece gelecek ismin 3 günlük oyuncu olmayacağını söylüyorum. Destek görecek bir isim. Destek gören bir isim.

yadırganmayabilir ya da yadırganmaması yüksek ihtimal yerine yadırganmaz demişsin yani kesin ifade
kimse yadırganır demedi ihtimalleri konuşuyoruz burada

yadırganmayabilir ya da yadırganmaması yüksek ihtimal yerine yadırganmaz demişsin yani kesin ifade
kimse yadırganır demedi ihtimalleri konuşuyoruz burada

Soyle bir cümle olmasının güzel olacağını düşünüyorum;
'Eğer anastasia beğenilmez ise yakın süre içerisinde başrol değişimi yaşanacak ve beğenilen oyuncu Beren Saat gelecek'
Bu cümlede avantajlar arasında olabilir ama konuyu açanı ve neden açıldığını biliyoruz. O nedenle şaşırmadım.

Eline sağlık Emre, bu dizide bazı şeyler eksik gibi geliyor bana bir yapaylık var ama anlam vermedim neyse erken konuşmayayım ilk bölümü izlemek lazım.

Umarım Muhteşem Yüzyıl'ın ilk bölümünden sonra Show'un binasına yumurta atanlar boş durmaz da Star binasına da yürürler.

konuyu niye değiştirdin şimdi

ayrıca kösem sultan bu beren 9.bölümde gelecek belli bir durum beğenilip beğenilmemesi önemli değil anastasianın

ayrıca berenin daha önce sultanı oynamışlığı yok, bildiğim kadarıyla osmanlıca da bilmiyor, tiyatro da yapmamış yani bu rol için bir avantajı yok ünlü olması önemli değil geleceği proje muhteşem yüzyılın devamı herkes gelir

yapaylık bence kadrodan kaynaklı

Bihter karakterinden 3 ay sonra Fatmagül olabildi. Çokta sırıtmaz gibi.

ben gereksiz şeylere nefesimi tüketmiyordum ama

Bihter karakterinden 3 ay sonra Fatmagül olabildi. Çokta sırıtmaz gibi.
olabildi'nin kanıtı nerede usta oyuncular mı oldu dedi, prestijli bir ödül falan mı aldı
reytingse kanıt reytingle kanıt olmuyor klişe ya da halkın seveceği bir senaryoyla her dizi izlenebiliyor
))

ay neyse bakalım dizi nasıl başlayacak
bu arada anastasiayla birlikte tülin özen de gidecek
dizideki en sevdiğim kadın oyuncu
@-potterhead- @Aserat @destere @Çiğdem- @sürgünüm

kız @Çiğdem- daha dün parlak oğlanın kasları için 1 sayfa yazı yazdın çok mu gerekliydi
@Harunnn60

Ya Allahım böyle bir durumda bile beni güldürüyorsun ya.
Daha dizi başlamadan nasıl gereksiz oluyor.
ayoll dizi neden tutar diye bir sürü madde sıralamıs hepside muhteşem yüzyıl şöyle böyle diye gidiyor oyüzden gereksiz olucağı belli bununda bir defa örnek aldıkları yer yanlış baştan kaybetmişler

Evet, çok iyi bir isim Tuba'cı dostum @-potterhead- ile severiz kendisini.

emin misin örnek aldıkları noktanın yanlış olması konusunda

Ben ne dedim sen nereye kıvırdın.
))
bnm fikrimi sormadın mı fgsn nin tutması konusunda ben mi yanlış anladım

emin misin örnek aldıkları noktanın yanlış olması konusunda

Ekli dosyayı görüntüle 46902

bnm fikrimi sormadın mı fgsn nin tutması konusunda ben mi yanlış anladım

Yanlış anladın tabi ki. Sultan olmuş birisi değil dedin beren ile ilgili bende dedim ki Bihter'den 3 ay sonra Fatmagül oldu. Tamamen farklı roller. Sultan olmak için iyi bir rol genişliği var başarılı olmuş.

Yanlış anladın tabi ki. Sultan olmuş birisi değil dedin beren ile ilgili bende dedim ki Bihter'den 3 ay sonra Fatmagül oldu. Tamamen farklı roller. Sultan olmak için iyi bir rol genişliği var başarılı olmuş.
sen de yanlış anlamışsın
) oynadığı fatmagül rolüyle naptı dedim dizinin reyting alması beren o rolü hakkıyla oynadı demek değil klişe ya da halkın sevdiği konular seçilirse diziler yüksek reyting alıyor dedim

Adaylıkları var yetmez mi. Kötü olsa adaylık verilmez di.