ihtimale katılmış kimse kesin dememiş sen kesin bir şeye olmazmış gibi yorum yapmışsınHerkes katılmış senin dediklerine. Yani çoğul konuşabilirim.
ihtimale katılmış kimse kesin dememiş sen kesin bir şeye olmazmış gibi yorum yapmışsınHerkes katılmış senin dediklerine. Yani çoğul konuşabilirim.
ihtimale katılmış kimse kesin dememiş sen kesin bir şeye olmazmış gibi yorum yapmışsın
ihtimale katılmış kimse kesin dememiş sen kesin bir şeye olmazmış gibi yorum yapmışsın
yadırganmayabilir ya da yadırganmaması yüksek ihtimal yerine yadırganmaz demişsin yani kesin ifade kimse yadırganır demedi ihtimalleri konuşuyoruz buradaEğer yeni kış beğenilirse ve Beren yerine gelirse çok yadirganmaz çünkü zaten sevilen bir oyuncu. Çok dikkat çekeceğini sanmıyorum. Ortada evet isyan eden olur ama Beren Saat yani. En çok sevilen oyuncu istatistiki olarak. Öyle abartılacak bir durum giremiyorum.
yadırganmayabilir ya da yadırganmaması yüksek ihtimal yerine yadırganmaz demişsin yani kesin ifade kimse yadırganır demedi ihtimalleri konuşuyoruz burada
konuyu niye değiştirdin şimdiSoyle bir cümle olmasının güzel olacağını düşünüyorum;
'Eğer anastasia beğenilmez ise yakın süre içerisinde başrol değişimi yaşanacak ve beğenilen oyuncu Beren Saat gelecek'
Bu cümlede avantajlar arasında olabilir ama konuyu açanı ve neden açıldığını biliyoruz. O nedenle şaşırmadım.
yapaylık bence kadrodan kaynaklıEline sağlık Emre, bu dizide bazı şeyler eksik gibi geliyor bana bir yapaylık var ama anlam vermedim neyse erken konuşmayayım ilk bölümü izlemek lazım.
Umarım Muhteşem Yüzyıl'ın ilk bölümünden sonra Show'un binasına yumurta atanlar boş durmaz da Star binasına yürürler.
konuyu niye değiştirdin şimdi
ayrıca kösem sultan bu beren 9.bölümde gelecek belli bir durum beğenilip beğenilmemesi önemli değil anastasianın
ayrıca berenin daha önce sultanı oynamışlığı yok, bildiğim kadarıyla osmanlıca da bilmiyor, tiyatro da yapmamış yani bu rol için bir avantajı yok ünlü olması önemli değil geleceği proje muhteşem yüzyılın devamı herkes gelir
yapaylık bence kadrodan kaynaklı
ben gereksiz şeylere nefesimi tüketmiyordum amaGüzel bir yazı olmuş. @xemrexxx
Şu kısımlara katılıyorum.
Kesinlikle doğru. Eğer yeni kız sevilmezse 8-9 bölüme kadar dizi nasıl dayanır muamma. Hadi Meryem kadar sevildi diyelim bu sefer Beren gelince işler karışacak. İzleyici bir karaktere alışmışken yarıda kalacak. Üstelik 8-9 bölüm az da değil yani.
- Dizi için seçilen Anastasia Thsilimpou tam bir belirsizlik. Genç oyuncu karaktere bürünemezse izleyicide tepki alır; çok iyi oynarsa devamında gelecek Beren Saat rolde sırıtabilir. Yani her türlü büyük bir risk.
Malesef Yılmaz Şahinin senaryolarını beğenmiyorum. MY'nin 3.sezonda senaryo olarak bazı yerlerde çökmesi. 4.sezonun kötü gitmesi ise bu adamın yüzündendir.
- 2-Dizinin senaryosunu kaleme alan Yılmaz Şahin çokça eleştirilmişti Muhteşem Yüzyıl'da. 3.sezon Meral Okay'ı taklit eden olaylarla geçiştirilirken; 4 sezon 23 yıllık bir periyot 36 bölümde anlatıldığı için senaryonun etkisi pek hissedilmemişti.Kösem'de nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu Yılmaz Şahin'in.
Kesinlikle iyi yazamıyor bence.
Evet Perşembe günü rakibi yok diyebiliriz. KVP çöküşte zaten. Sonra İnadına AŞk zaten baştan çökmeye meyilli. Anneler ve Analar ile kapışabilir.
- Dizinin anlatılacağı dönem Muhteşem Yüzyıl'a göre çok daha hareketli, daha çok karakterli ve olaylı bir dönem. Güzel işlenirse izleyici sıkılmadan izleyecektir.
- Perşembe günü yayınlanacak diziyi şu an tehlikeye atacak bir rakip de gözükmüyor.
Dizi zaten o dönemde bol entrika olacağı için ve zaten o dönemde kadınlar aktif olduğu için izleyenler yok bu Osmanlıyı yansıtmıyor yok Haremde bu kadar entrika mı olur diyenler çok az olur zaten tarihe bakarlarsa anlarlar.
O yüzden MY kadar eleştirilmez bence.
Off @Çiğdem- kadar uzun bir mesaj yazdım. Normalde hiç sevmem uzun yazmayı ama senin hatrına yazdık.
Ya Allahım böyle bir durumda bile beni güldürüyorsun ya. Daha dizi başlamadan nasıl gereksiz oluyor.ben gereksiz şeylere nefesimi tüketmiyordum ama
olabildi'nin kanıtı nerede usta oyuncular mı oldu dedi, prestijli bir ödül falan mı aldı reytingse kanıt reytingle kanıt olmuyor klişe ya da halkın seveceği bir senaryoyla her dizi izlenebiliyor ))Bihter karakterinden 3 ay sonra Fatmagül olabildi. Çokta sırıtmaz gibi.
olabildi'nin kanıtı nerede usta oyuncular mı oldu dedi, prestijli bir ödül falan mı aldı reytingse kanıt reytingle kanıt olmuyor klişe ya da halkın seveceği bir senaryoyla her dizi izlenebiliyor ))
ay neyse bakalım dizi nasıl başlayacak bu arada anastasiayla birlikte tülin özen de gidecek dizideki en sevdiğim kadın oyuncu @-potterhead- @Aserat @destere @Çiğdem- @sürgünüm
ayoll dizi neden tutar diye bir sürü madde sıralamıs hepside muhteşem yüzyıl şöyle böyle diye gidiyor oyüzden gereksiz olucağı belli bununda bir defa örnek aldıkları yer yanlış baştan kaybetmişlerYa Allahım böyle bir durumda bile beni güldürüyorsun ya. Daha dizi başlamadan nasıl gereksiz oluyor.
aşk ı memnu desen tutmasında berenin payı büyük derdim ama fgsn çok daha geni şbir hikaye ve kasta sahipti berene bağlayabileceğim bir nokta yok bir de o ara ay yapım boşa atmıyorduSen de dedin mesela.
Evet, çok iyi bir isim Tuba'cı dostum @-potterhead- ile severiz kendisini.olabildi'nin kanıtı nerede usta oyuncular mı oldu dedi, prestijli bir ödül falan mı aldı reytingse kanıt reytingle kanıt olmuyor klişe ya da halkın seveceği bir senaryoyla her dizi izlenebiliyor ))
ay neyse bakalım dizi nasıl başlayacak bu arada anastasiayla birlikte tülin özen de gidecek dizideki en sevdiğim kadın oyuncu @-potterhead- @Aserat @destere @Çiğdem- @sürgünüm
kız @Çiğdem- daha dün parlak oğlanın kasları için 1 sayfa yazı yazdın çok mu gerekliydi @Harunnn60
aşk ı memnu desen tutmasında berenin payı büyük derdim ama fgsn çok daha geni şbir hikaye ve kasta sahipti berene bağlayabileceğim bir nokta yok bir de o ara ay yapım boşa atmıyordu
emin misin örnek aldıkları noktanın yanlış olması konusundaayoll dizi neden tutar diye bir sürü madde sıralamıs hepside muhteşem yüzyıl şöyle böyle diye gidiyor oyüzden gereksiz olucağı belli bununda bir defa örnek aldıkları yer yanlış baştan kaybetmişler
bnm fikrimi sormadın mı fgsn nin tutması konusunda ben mi yanlış anladımBen ne dedim sen nereye kıvırdın.))
emin misin örnek aldıkları noktanın yanlış olması konusunda
Ekli dosyayı görüntüle 46902
bnm fikrimi sormadın mı fgsn nin tutması konusunda ben mi yanlış anladım
sen de yanlış anlamışsın ) oynadığı fatmagül rolüyle naptı dedim dizinin reyting alması beren o rolü hakkıyla oynadı demek değil klişe ya da halkın sevdiği konular seçilirse diziler yüksek reyting alıyor dedimYanlış anladın tabi ki. Sultan olmuş birisi değil dedin beren ile ilgili bende dedim ki Bihter'den 3 ay sonra Fatmagül oldu. Tamamen farklı roller. Sultan olmak için iyi bir rol genişliği var başarılı olmuş.
sen de yanlış anlamışsın ) oynadığı fatmagül rolüyle naptı dedim dizinin reyting alması beren o rolü hakkıyla oynadı demek değil klişe ya da halkın sevdiği konular seçilirse diziler yüksek reyting alıyor dedim
ne adaylığı?Adaylıkları var yetmez mi. Kötü olsa adaylık verilmez di.