Muhteşem Yüzyıl Ilk Resmi Fragman

Çarşamba bakılcak bir şey yok mecbur bakıcaz buna :(

@lale_devri bu nasıl öfke Hurrem'e karşi? Pargalı mı masum? Sen nasıl izliyorsun diziyi yada izliyor musun? Pargali karsini aldatmadi mi? Pargalı Süleyman'ın yerine nerdeyse göz dikmedi? Pargalı Süleyman'ın iyi insiyatifini süistimal eden değil mi? Mahidevran ve Pargalı tarafında bi masum varsa oda sadece Mustafa'dir.

"İzlemem" diyenler daha iyi bi alternatifiniz varsa onu izlersiniz :)

@lale_devri bu nasıl öfke Hurrem'e karşi? Pargalı mı masum? Sen nasıl izliyorsun diziyi yada izliyor musun? Pargali karsini aldatmadi mi? Pargalı Süleyman'ın yerine nerdeyse göz dikmedi? Pargalı Süleyman'ın iyi insiyatifini süistimal eden değil mi? Mahidevran ve Pargalı tarafında bi masum varsa oda sadece Mustafa'dir.

"İzlemem" diyenler daha iyi bi alternatifiniz varsa onu izlersiniz :)

Ama Mahidevranın Hürremden daha masum olduğu ortada

ne demek başka bişey yok sakarya fırat bin çeker buna kuzey güney bin çeker buna daha ne olsun :D

Muhtesem bi sezon olacak , reytingler'de yukselme olacaktir total:15 , ab:18 reytingler bekliyorum.

Ama Mahidevranın Hürremden daha masum olduğu ortada

Ben pek masum tarafını göremedim beni bu konuda aydınlat :)

ne demek başka bişey yok sakarya fırat bin çeker buna kuzey güney bin çeker buna daha ne olsun :D

Kalite anlayışı işte...Senin zaten alternatiflerin varmiş Sakarya Firat'ı hiç izlemedim ama Kuzey Guney üzerinden yorum yaparsam Ferhat'la Kuzey'in aralarindaki meseleyi ben taaa 10.bölümden sonra bile kafamda yazmiştim.Bu kadar basit bi senaryo filmlerden alınma konulari dizilere aktarma işte produksıyon işte senaryo işte kalite.

- - - Ekleme - - -

Admin ulaşabilir mi?

Ben pek masum tarafını göremedim beni bu konuda aydınlat :)

Kalite anlayışı işte...Senin zaten alternatiflerin varmiş Sakarya Firat'ı hiç izlemedim ama Kuzey Guney üzerinden yorum yaparsam Ferhat'la Kuzey'in aralarindaki meseleyi ben taaa 10.bölümden sonra bile kafamda yazmiştim.Bu kadar basit bi senaryo filmlerden alınma konulari dizilere aktarma işte produksıyon işte senaryo işte kalite.

- - - Ekleme - - -

Admin ulaşabilir mi?

Farkları çok. Saymakla bitmez. Eğer Hürrem Mahidevrandan daha sinsi olmasaydı şu an Sultan Suleyman ile evlenmezdi. Mustafayı falan Hurrem oldurtmeye kalkmıştı. Ama Mahidevran Hurremin evlatlarına zarar vermek istemez.

Güncelleme:Yeni fragmanda yayın tarihide yazıyor...

Başlık "
Muhteşem Yuzyıl İlk Resmi Fragman ve Yayın Tarihi" olarak değiştirilebilir mi?

- - - Ekleme - - -

Farkları çok. Saymakla bitmez. Eğer Hürrem Mahidevrandan daha sinsi olmasaydı şu an Sultan Suleyman ile evlenmezdi. Mustafayı falan Hurrem oldurtmeye kalkmıştı. Ama Mahidevran Hurremin evlatlarına zarar vermek istemez.

Dinin gerektirdiği yukumler altında doğruyu yapti.Sinsilik değildi.Sinsilik olsaydı Süleyman süpriz yaparak onunla evlenmezdi.Süleyman'da Hürrem'i sevmiş ve ona nikah kıyacak kadar değer vermiş olacakki evlendiler."Hürrem Mustafa'yi öldürtmeye kalktı" demene sunu söyleyim.Mahidevran ve Hurrem kavgasında önceki postta dediğimin aynısı söylüyorum.Tek masum varsa o kavganın içinde oda Mustafa'dır.Ama daha Mustafa ölmedi bakalım gerçekten masum mu yoksa masummuydu diyecez.

bu kadar dizi fragmanı izliyorum ama muhteşem yüzyılın tadı bir başka atmosferi filan süper :)

Pargalı gidici bu sene üni çalışmalarım olmasa arada bakardım.Ramiz dayının sesini özlemişiz:D

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl çok iyi fragmanlar yapıyo , bu da iyi olmuş inşallah süper gider yeni sezon.

poffff poffff poffff pofffff dehşet-i h harkuladeninde fevkinde bi fragman daha...Brava MY

@Fks14 guncelleme için tesekurler:)

Son düzenleme: