batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
İzler ama kpa varken onu izlemezgerçek bu öyle olsa nurbişi izlemez mi
işte bu işlev bozukluğu belirtisiİzler ama kpa varken onu izlemez
ben şaşırmadım pek yorumlarda çok yapmacık ve post kasmalardan oluşuyor
kuşu ötmeyenler meno teyzeye bakıyor her hafta bakıyor kuş etkilensin diye ama sanırım nafile çabagerçek bu öyle olsa nurbişi izlemez mi
Neler yumurtlamıyorkigül ağa yine neler yumurtluyor ?
nurbişi izlemeyen doptur diyorum noldu karşı mı çıkıyon?gül ağa yine neler yumurtluyor ?
orada koca harem var kuşa yem ço kyanişikuşu ötmeyenler meno teyzeye bakıyor her hafta bakıyor kuş etkilensin diye ama sanırım nafile çaba
menoyu izleyen doptur diyorum noldu karşımı çıkıyon ? )nurbişi izlemeyen doptur diyorum noldu karşı mı çıkıyon?
Tv'de denk geldim Meryem Uzerli'yi görünce dayanamadım.
meno kalitenin merkezi o değerlendirme dışımenoyu izleyen doptur diyorum noldu karşımı çıkıyon ? )
kalitenin merkezi pörsümüş artık merkezi ateşe verip yeni merkez açmak lazımmeno kalitenin merkezi o değerlendirme dışı
yeni merkez sümbül ağa istediğini yapabilirsinkalitenin merkezi pörsümüş artık merkezi ateşe verip yeni merkez açmak lazım
bu belgeseli meral okay daha ölmeden bir kez seyretmiştik sanırım ?Star TV'nin en çok izlenen dizisi 'Muhteşem Yüzyıl'ın yapım belgeseli, bu hafta ekrana geliyor.
Yapımını TİMS Productions, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin'in yazdığı, yönetmenliğini Mert Baykal ve Yağız Alp Akaydın 'ın yaptığı 'Muhteşem Yüzyıl' yapım belgeseli ekrana geliyor.
Muhteşem Yüzyıl gizli dünya belgeseli ile dizisinin detayları anlatılacak,belgesel ile bir çok kişinin merak ettiği konular ele alınacak. Çekimlerin nasıl yapıldığı, görsel sahnelerin nasıl yapıldığını ve oyuncuların duygularını izleyeceğiz.
Muhteşem yüzyıl gizli dünyasını anlatan, çekimlerin kamera arkasını ve oyuncuların görüşlerini anlatan belgesel bölüm bölüm olarak yayınlanacak.
Muhteşem yüzyıl gizli dünya 1.bölüm 14 mayıs 2014 günü saat 20:00′da başlayacak.
aga senin melunların konusuna mesaj attığını görünce ben,ben şaşırmadım pek yorumlarda çok yapmacık ve post kasmalardan oluşuyor
sümbül gibi merkezi götürürler merkeze sevdürürler herkeze )yeni merkez sümbül ağa istediğini yapabilirsin
en sonunda sana kalır .Xsümbül gibi merkezi götürürler merkeze sevdürürler herkeze )
senin myci sözü melunu kullanınca ben olmuş o daha çokaga senin melunların konusuna mesaj attığını görünce ben,
Yok aga bu yeni belgesel öncekilerle karşılaştırma benim bayat konularla işim olamaz.bu belgeseli meral okay daha ölmeden bir kez seyretmiştik sanırım ?
konu yenide, aynı benzer bir belgesel daha önce yayınlanmıştı aynı belgeseli üç yılı içine alacak şekilde genişletmişlerdir büyük ihtimal ..Yok aga bu yeni belgesel öncekilerle karşılaştırma benim bayat konularla işim olamaz.