Gül ağa=Dünyanın en yalancısı.![]()
Serhata sormadılar demek ki yoksa illa çitkin derdiKapak olsun çarpığa.![]()
Soğuk dediler, depresif dediler, yarım akıllı dediler ama çirkin diyemediler.. pic.twitter.com/mtvPlnPhss
— venüs (@Dipbirkuyu21) January 29, 2025
Serhata sormadılar demek ki yoksa illa çitkin derdi
Soğuk dediler, depresif dediler, yarım akıllı dediler ama çirkin diyemediler.. pic.twitter.com/mtvPlnPhss
Uuuuuuuuuuuuuu fkgkfjnBu sultanimiza kim cirkin diyebilir zaten yahu![]()
Şu edit her önüme düştüğünde en az üç kere izliyorum muhteşem yüzyıl sadece hürrem-ibo düşmanlığını böylesine mükemmel işlediği için bile en iyi dizidir mesela pic.twitter.com/4dkrv4aBdT
— Daroya (@Daroyabell) January 29, 2025
Peyker'cim güzeldir.Serhata sormadılar demek ki yoksa illa çitkin derdi
Ya bu sahnenin niye seksual tensionu var ya neden? Bir tek bana mı geliyor buradaki çekim? pic.twitter.com/mGQE29TL3p
— zeynep (@128zeyno) January 29, 2025
beni topkapı hekimlerine emanet edin bu suratları eskisinden daha iyi hale getirmeyi nasıl başardınız pic.twitter.com/5Y1qlSmi7x
— rae (@lumiscvnt) February 8, 2025
Bu sultanimiza kim cirkin diyebilir zaten yahu![]()
Peyker'cim güzeldir.![]()
kızzz snaki daha dün gibi tükenmişliğe girip de kaçtı gibi yani ne ara 11 yıl oldu 😱
Meryem Uzerli’nin, büyük kızı Lara 11 yaşına bastı https://t.co/OxJkUSYuDw#meryemuzerli
— Funda Erkoç (@fundaerkoc) February 12, 2025
Ben şok. 😱kızzz snaki daha dün gibi tükenmişliğe girip de kaçtı gibi yani ne ara 11 yıl oldu 😱
Hakikaten daha dün gibiydi ya 😱kızzz snaki daha dün gibi tükenmişliğe girip de kaçtı gibi yani ne ara 11 yıl oldu 😱
Bu sultanimiza kim cirkin diyebilir zaten yahu![]()
Tek başlarına sektörü düzeltmeye çalışıyor Hürrem & süloBen şok. 😱