Shop mu ? Gerçek mi?Rahmetsiz totoş @destere nün hayalindeki senaryoyu çekmişler 😱 @Dosi @cookies @RüzgarGülü @Bully @MasacRE @12.Adam @ozmoturk @Yakamoz-Asi
Shop mu ? Gerçek mi?Rahmetsiz totoş @destere nün hayalindeki senaryoyu çekmişler 😱 @Dosi @cookies @RüzgarGülü @Bully @MasacRE @12.Adam @ozmoturk @Yakamoz-Asi
Böyle muhteşem yüzyıl çektiniz de biz mi izlemedikRahmetsiz totoş @destere nün hayalindeki senaryoyu çekmişler 😱 @Dosi @cookies @RüzgarGülü @Bully @MasacRE @12.Adam @ozmoturk @Yakamoz-Asi
gece gece canımız dürüm çekecek şimdi nerden attın bunuRahmetsiz totoş @destere nün hayalindeki senaryoyu çekmişler 😱 @Dosi @cookies @RüzgarGülü @Bully @MasacRE @12.Adam @ozmoturk @Yakamoz-Asi
Rahmetsiz totoş @destere nün hayalindeki senaryoyu çekmişler 😱 @Dosi @cookies @RüzgarGülü @Bully @MasacRE @12.Adam @ozmoturk @Yakamoz-Asi
Shop mu ? Gerçek mi?
Böyle muhteşem yüzyıl çektiniz de biz mi izlemedik
gece gece canımız dürüm çekecek şimdi nerden attın bunu
ayol rahmetsiz @Çiğdem böyle videolar gördükçe rakiplerden kurtulduğu için sevinirdi, bu serhatta hiç sistası kadar akıl yok iğrenç diyor
Tatlım benim rakibim olmadığı için olabilir mi?ayol rahmetsiz @Çiğdem böyle videolar gördükçe rakiplerden kurtulduğu için sevinirdi, bu serhatta hiç sistası kadar akıl yok iğrenç diyor
isabela da öyle derdi firuze de Hürrem sultanımız ikisini de paket etmiştiTatlım benim rakibim olmadığı için olabilir mi?
Kim de akıl yok aklın yeterse bir düşün bakalım.
Ben ne İsabel'e benzerim ne Firuze'ye. Hürrem bana gelsin yerse.isabela da öyle derdi firuze de Hürrem sultanımız ikisini de paket etmişti
Boşver sen Hürrem’i kendine kaynana seçBen ne İsabel'e benzerim ne Firuze'ye. Hürrem bana gelsin yerse.
Kaynana sevmem.Boşver sen Hürrem’i kendine kaynana seç