onun her hali güzelSana hediye vermek için Meryem'in pastalı bir fotosunu arıyım dedim "Meryem Uzerli doğumgünü" yazdım ıyyy ne fotoğraflar geldi. Az sonra Meryem'den soğucaksın.@xemrexxx
Bu halini de güzel buluyorsan bilemem.onun her hali güzel
güzellik tanrıçası tabi ki başka ne diyebilirler kiBu halini de güzel buluyorsan bilemem.
@Bully @yatutarsa üstte paylaştığım fotolar hakkında yorumunuz nedir??
f.karım mı 😱 @mrt-06 küfürlü mesja gereğini yap yönetici oalrak
😳 okunuşu sorun olmaz dediydimgüzellik tanrıçası tabi ki başka ne diyebilirler ki
düzelttik işte.ss
Evlerden ırak.güzellik tanrıçası tabi ki başka ne diyebilirler ki
düzelttik işte.ss
orjinalini alıntıladım şimdi bir tek ozana bildirmesi kaldıEvlerden ırak.
Flash TV'deki hapisene programında figüranlık yapmalı bu haliyle.
orjinalini alıntıladım şimdi bir tek ozana bildirmesi kaldıbir melundan daha kurtulucam inşallah
flash tv ağır ab kanalı olur <3Flash TV'deki hapisene programında figüranlık yapmalı bu haliyle.
ne dizidaşı melun o ka darbeci melunu savundun .sso kadar dizidaşlığımız var yapma şimdi
Nur daha güzelelin floridalı radyosu meryemimi şeyediyor <3 @Forumdash @Çiğdem- @*YıldırıM* @yatutarsa @sokak sanati @mrt-06 @destere
Ekli dosyayı görüntüle 39030
ama aynı dizi sonuçtaflash tv ağır ab kanalı olur <3
ne dizidaşı melun o ka darbeci melunu savundun .ss
dur şimdi ednan evlenme teklif edecekama aynı dizi sonuçtaaz savunmadım diziyi sevmeyenlere karşı
Yok artık Flash ağır AB. 😱 Total'in gülü olur Meryem.flash tv ağır ab kanalı olur <3
ne dizidaşı melun o ka darbeci melunu savundun .ss
Nur açık ara daha güzel bencenuru çoktan geçti çünkü
Tamam mesajları düzelttim ben sorun yok uzatmayın.ama aynı dizi sonuçtaaz savunmadım diziyi sevmeyenlere karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?