onun her hali güzelSana hediye vermek için Meryem'in pastalı bir fotosunu arıyım dedim "Meryem Uzerli doğumgünü" yazdım ıyyy ne fotoğraflar geldi. Az sonra Meryem'den soğucaksın.![]()
@xemrexxx
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu halini de güzel buluyorsan bilemem.onun her hali güzel![]()
güzellik tanrıçası tabi ki başka ne diyebilirler kiBu halini de güzel buluyorsan bilemem.
@Bully @yatutarsa üstte paylaştığım fotolar hakkında yorumunuz nedir??![]()
f.karım mı 😱 @mrt-06 küfürlü mesja gereğini yap yönetici oalrak
😳 okunuşu sorun olmaz dediydimgüzellik tanrıçası tabi ki başka ne diyebilirler ki
f.karım mı 😱 @mrt-06 küfürlü mesja gereğini yap yönetici oalrak![]()
düzelttik işte.ss
Evlerden ırak.güzellik tanrıçası tabi ki başka ne diyebilirler ki
f.karım mı 😱 @mrt-06 küfürlü mesja gereğini yap yönetici oalrak![]()
düzelttik işte.ss
orjinalini alıntıladım şimdi bir tek ozana bildirmesi kaldıEvlerden ırak.![]()
Flash TV'deki hapisene programında figüranlık yapmalı bu haliyle.
orjinalini alıntıladım şimdi bir tek ozana bildirmesi kaldıbir melundan daha kurtulucam inşallah
![]()
flash tv ağır ab kanalı olur <3Flash TV'deki hapisene programında figüranlık yapmalı bu haliyle.![]()
ne dizidaşı melun o ka darbeci melunu savundun .sso kadar dizidaşlığımız var yapma şimdi
![]()
Nur daha güzelelin floridalı radyosu meryemimi şeyediyor <3 @Forumdash @Çiğdem- @*YıldırıM* @yatutarsa @sokak sanati @mrt-06 @destere
Ekli dosyayı görüntüle 39030
ama aynı dizi sonuçtaflash tv ağır ab kanalı olur <3
ne dizidaşı melun o ka darbeci melunu savundun .ss
dur şimdi ednan evlenme teklif edecekama aynı dizi sonuçtaaz savunmadım diziyi sevmeyenlere karşı
![]()
Yok artık Flash ağır AB. 😱 Total'in gülü olur Meryem.flash tv ağır ab kanalı olur <3
ne dizidaşı melun o ka darbeci melunu savundun .ss
Nur açık ara daha güzel bencenuru çoktan geçti çünkü![]()
Tamam mesajları düzelttim ben sorun yok uzatmayın.ama aynı dizi sonuçtaaz savunmadım diziyi sevmeyenlere karşı
![]()