oklava parlaklara kaçar işte
oklava parlaklara kaçar işte
Hiç yakışmışlar mı ya
tagınıza kurban arap panpalarım benim@Forumdash @Bully @mrt-06 @yatutarsa @Çiğdem- @cookies @destere
bu işler tiplerin uymas ile olacak işler değilHiç yakışmışlar mı ya
İki çirkin kalmış öyle fotoda zatenbu işler tiplerin uymas ile olacak işler değiltipler uysun dersen 5 reytingte kalırsın
kıvanç tescilli best model yuh diyorum kıskançlıkta @Çiğdem- i geçtin .ssİki çirkin kalmış öyle fotoda zaten
Tabiki yakışıklı ama son dizisindeki çirkinliği akıllara zararkıvanç tescilli best model yuh diyorum kıskançlıkta @Çiğdem- i geçtin .ss
tagınıza kurban arap panpalarım benim@Forumdash @Bully @mrt-06 @yatutarsa @Çiğdem- @cookies @destere @*YıldırıM*
günaydın melun
kuzeyde iskeletorun tekiydiTabiki yakışıklı ama son dizisindeki çirkinliği akıllara zarar
Kuzey Güneyde çok karizmaymış mesela
Ama yakışıklıydıgünaydın melun
kuzeyde iskeletorun tekiydi
Şopar dizide 10 daniye gözüktü ve meşhur oldu eeee kalite iştegünaydın melun
bolly wood bile almaz çiğdemiŞopar dizide 10 daniye gözüktü ve meşhur oldu eeee kalite işte@Çiğdem- de 1 dk gözükseydi dizide şimdi hollywoodda olurdu
birgün ünlü olduğumda emreee çok pişman olup ağlayıp diz çöküp özür dileyecek benden ama korumalara bir güzel dövdürüp kapıya attırıcam hahahabolly wood bile almaz çiğdemi
Beni de menejerin yapbirgün ünlü olduğumda emreee çok pişman olup ağlayıp diz çöküp özür dileyecek benden ama korumalara bir güzel dövdürüp kapıya attırıcam hahaha
Yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?