oklava parlaklara kaçar işte
oklava parlaklara kaçar işte
Hiç yakışmışlar mı ya![]()
tagınıza kurban arap panpalarım benim@Forumdash @Bully @mrt-06 @yatutarsa @Çiğdem- @cookies @destere
bu işler tiplerin uymas ile olacak işler değilHiç yakışmışlar mı ya![]()
İki çirkin kalmış öyle fotoda zatenbu işler tiplerin uymas ile olacak işler değiltipler uysun dersen 5 reytingte kalırsın
![]()
kıvanç tescilli best model yuh diyorum kıskançlıkta @Çiğdem- i geçtin .ssİki çirkin kalmış öyle fotoda zaten![]()
Tabiki yakışıklı ama son dizisindeki çirkinliği akıllara zararkıvanç tescilli best model yuh diyorum kıskançlıkta @Çiğdem- i geçtin .ss
![]()
tagınıza kurban arap panpalarım benim@Forumdash @Bully @mrt-06 @yatutarsa @Çiğdem- @cookies @destere @*YıldırıM*
günaydın melun
kuzeyde iskeletorun tekiydiTabiki yakışıklı ama son dizisindeki çirkinliği akıllara zarar
Kuzey Güneyde çok karizmaymış mesela![]()
Ama yakışıklıydıgünaydın melun
kuzeyde iskeletorun tekiydi![]()
Şopar dizide 10 daniye gözüktü ve meşhur oldu eeee kalite iştegünaydın melun![]()
bolly wood bile almaz çiğdemiŞopar dizide 10 daniye gözüktü ve meşhur oldu eeee kalite işte@Çiğdem- de 1 dk gözükseydi dizide şimdi hollywoodda olurdu
![]()
birgün ünlü olduğumda emreee çok pişman olup ağlayıp diz çöküp özür dileyecek benden ama korumalara bir güzel dövdürüp kapıya attırıcam hahahabolly wood bile almaz çiğdemi![]()
Beni de menejerin yapbirgün ünlü olduğumda emreee çok pişman olup ağlayıp diz çöküp özür dileyecek benden ama korumalara bir güzel dövdürüp kapıya attırıcam hahaha![]()
Yani