konusu var zatenKonusunu acsana o zman .ss bu arada heralde o dizi sabah 8 de yayinlancak gunluk dizilerle cakisamaz cunku yapımcıları ayni
Aman Allah'ım [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] çıktı.
ne popüler oldu beGülşah'ımı sonunda gördüm.
ozan dağzezKim ki
Ben zaten seviyordum Gülşah. Mustafacı arkadaşların tepkisinden korktum.konusu var zaten
ne popüler oldu be
ozan dağzez
Hürremci olduğu zaman severdim.konusu var zaten
ne popüler oldu be
ozan dağzez
@destere ile üsmbül ağacılık oynatrdınızGeçmiş tarihte yaşamak çook isterdim.
beter ol melunbaşı .ssHürrem'i izleye izleye Türkçem bozuldu "Ben zaten seviyordum Gülşah" ne be.
Saray mutfağında çalışırdık biz. @xemrexxx de haremde. Ne güzel olurdu..Geçmiş tarihte yaşamak çook isterdim.
Yok yahu.
Haha.
meluna bak sen .ss ben malkooğlu olurdum bi kere
Ben işime bakardım yav taraf tutmazdım.Yok yahu.ama mesela Hürrem gibi tarihin en güçlü kadınına hizmet etmek isterdim doğrusu.
Haha.ben Hürremci olurdum kellem güvende olurdu en azından.
Seden de ne Malkoç olurdu ya.meluna bak sen .ss ben malkooğlu olurdum bi kere
Ay yok sen şu kapıda bekleyen örgülü saçları olan adamlardan biri olurdun herhade.meluna bak sen .ss ben malkooğlu olurdum bi kere
bir bıyık bıraksam yeterBen işime bakardım yav taraf tutmazdım.Belki Hürrem'in tatlısına zehir koymayı da isterdim bilemedim şimdi. Kafam karıştı.
Seden de ne Malkoç olurdu ya.
olabilir sadi celil cengiz de bir zamanlar onalrdan biriydi şimdi ünlü olduAy yok sen şu kapıda bekleyen örgülü saçları olan adamlardan biri olurdun herhade.
O kızların arasında Hürrem de var mı?bir bıyık bıraksam yeteren iyi rol tek işin kızları kendine aşık etmek
olabilir sadi celil cengiz de bir zamanlar onalrdan biriydi şimdi ünlü oldu
Onların şey yok diyebiliyorum ama. .ss Kapı kulu.Ay yok sen şu kapıda bekleyen örgülü saçları olan adamlardan biri olurdun herhade.
olabilirO kızların arasında Hürrem de var mı?
Allah seni bildigi gibi yapsin bn nigar sandimkonusu var zaten
ne popüler oldu be
ozan dağzez
Ben tutardım valla.Ben işime bakardım yav taraf tutmazdım.Belki Hürrem'in tatlısına zehir koymayı da isterdim bilemedim şimdi. Kafam karıştı.
Seden de ne Malkoç olurdu ya.
Şöyle oluyormuş; Sen 3 sezon boyunca Hürrem'i kendine aşık etmeye çalışıyorsun ve sezon finalinde amacına ulaşıyorsun sonra 4. sezonda da Vahideli Hürrem'le aşk yaşıyorsun. Trajediye gel, ahaha.olabilirdiziye öyle bir atraksiyon şarttı zaten hürrem (meryem oynarken) malkoçoğlu,pargali ya da mustiden biriyle yasak aşk yaşayacaktı reyting patlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?