[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] 'm da ayrı bir asilAyy [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] çıktı.
Çok sevindim.![]()
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] 'm da ayrı bir asilAyy [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] çıktı.
Çok sevindim.![]()
O kadar vasat diyorsun.Aynenbnmde o çıktiktan sonra uykum geldi ve tvyi kapattim simdi odama gidiyorum
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] çok iyidir.[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] 'm da ayrı bir asil![]()
Hayir ya gercekten uykum gelmisti sonra mahidevran cikincada gidip uyuyum bare dedimO kadar vasat diyorsun.
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] çok iyidir.Hürremci olması ayrı bir güzellik.
![]()
starın yeni günlük dizisinin başrolü çıktı bu aradaO kadar vasat diyorsun.
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] çok iyidir.Hürremci olması ayrı bir güzellik.
![]()
+1Hayir ya gercekten uykum gelmisti sonra mahidevran cikincada gidip uyuyum bare dedim![]()
Haha.Hayir ya gercekten uykum gelmisti sonra mahidevran cikincada gidip uyuyum bare dedim![]()
Evet iyi oldu ama simdi oturmus ezel izliyomHaha.iyi yapmışsın dostum.
![]()
Kim [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] mı? 😱
vay melun kaliteden kaçıyon demek .ssEvet iyi oldu ama simdi oturmus ezel izliyom![]()
hayır piri mehmet paşanın olu geldi ya öksürüyordu falanKim [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] mı? 😱
Ya zaten kardesim o odada uyuyor simdi acamam yanivay melun kaliteden kaçıyon demek .ss
Starın yeni günlük dizisi mi olacak?
öyle hatırliyimStarın yeni günlük dizisi mi olacak?
kanal d imişStarın yeni günlük dizisi mi olacak?
😱Yok ya olmaz deniz yıldızı beni affet aşkın bedeli melek daha ne olsun...öyle hatırliyim![]()
Şopar kanalının dizisini bilmiyor musun?Starın yeni günlük dizisi mi olacak?
ivetO dizide mi oynayacak 😱
kanal d imiş😱Yok ya olmaz deniz yıldızı beni affet aşkın bedeli melek daha ne olsun...
Ya yok şopar @xemrexxx kanal d nin yeni dizisi günlük onu starda sanmış yoksa bilmezmiyim starımın dizileriniŞopar kanalının dizisini bilmiyor musun?![]()
Şopar nereden biliyon günlük dizide olacağını nigarınivet
kanal d imiş![]()
nigar mı dedim ben .ssYa yok şopar @xemrexxx kanal d nin yeni dizisi günlük onu starda sanmış yoksa bilmezmiyim starımın dizilerini
Şopar nereden biliyon günlük dizide olacağını nigarın![]()
Konusunu acsana o zman .ss bu arada heralde o dizi sabah 8 de yayinlancak gunluk dizilerle cakisamaz cunku yapımcıları ayniivet
kanal d imiş![]()