Kaç almış en yüksek.yok artıkın daha neler. ss
dizi 7.bölüm totoşta en yüksek reytiniginalmış bakalım yarın nolacak
Kaç almış en yüksek.yok artıkın daha neler. ss
dizi 7.bölüm totoşta en yüksek reytiniginalmış bakalım yarın nolacak
Vaov fotolar harika. 😱 @yatutarsa koş konuya.17.6 totoş 24 küsür aboş
Ekli dosyayı görüntüle 38513 Ekli dosyayı görüntüle 38514
ne fotoşok yapmışın @mrt-06
neye ben kaçtım sabah staj bekler :/Vaov fotolar harika. 😱 @yatutarsa koş konuya.
Çok iyiymiş ya neler olacak bakalım yarın ama yarın maçla çakışacak reytingleri yükselmez o kadar hatta düşer bile.Bence.
bi resim vardı mahidevranım tahtta oturuyordu yanında mustafam ayakta da sülümanVaov fotolar harika. 😱 @yatutarsa koş konuya.
Çok iyiymiş ya neler olacak bakalım yarın ama yarın maçla çakışacak reytingleri yükselmez o kadar hatta düşer bile.Bence.
Ben hiç hatırlamıyorum.bi resim vardı mahidevranım tahtta oturuyordu yanında mustafam ayakta da sülümandizinin afişlerinden biri çok iyiydi o ama bulamıyorum uzun zamandır
yakisiyorlar..bir seferki projede partner olsunlarnereden bildin 😱 bu arada arabik fanların çalışmaları sürüyor meryem ve engin için inşallah aynı dizide buluşurlar@Forumdash @sürgünüm @*YıldırıM* @HachiKo @KayıpSehir @gizem ak Ekli dosyayı görüntüle 38509 Ekli dosyayı görüntüle 38510
SULTAN SÖLÜĞĞMAAAAN NERDESİĞĞĞĞN - halvette
SULTAN SÖLÜĞĞMAAAAN NERDESİĞĞĞĞN - halvette
aynen aynen. köle işte napacanKadın sarayın elitesini de düşürdü bağırtı çağırtı. Cennet Mahallesi'ne döndürdü.(@xemrexxx)
O yastık sahnesi rüyaydı demi?
Herkesi saraya alıyorlar..aynen aynen. köle işte napacantabii ki rüyaydı altın kalpli sultanım öyle bir şey yapmaz
hoşt total sen ne anlarsın .ssKadın sarayın elitesini de düşürdü bağırtı çağırtı. Cennet Mahallesi'ne döndürdü.(@xemrexxx)
O yastık sahnesi rüyaydı demi?
hakkaten hiç doğumgünü kutlamamış mı
doğum günü gelmişken setteki bu anı unutmak olmaz aşkım[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG]
@destere @mrt-06 @yatutarsa @*YıldırıM* @Forumdash
ab hızında yaziyimAyol bi dur yavaş. Her yerden bildirim gönderdin hangisine bakıcam.
O yazılar gerçek mi???? 😱
doğum günü gelmişken setteki bu anı unutmak olmaz aşkım[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG]
@destere @mrt-06 @yatutarsa @*YıldırıM* @Forumdash
my belgeseli izlemedin tabi totallikten bilmiyon .ssO yazılar gerçek mi???? 😱
senin izlediğin "tek ve ilk belgesel " MY olunca kendini AB sanıyonmy belgeseli izlemedin tabi totallikten bilmiyon .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?