Kaç almış en yüksek.yok artıkın daha neler. ss
dizi 7.bölüm totoşta en yüksek reytiniginalmış bakalım yarın nolacak![]()
Kaç almış en yüksek.yok artıkın daha neler. ss
dizi 7.bölüm totoşta en yüksek reytiniginalmış bakalım yarın nolacak![]()
Vaov fotolar harika. 😱 @yatutarsa koş konuya.17.6 totoş 24 küsür aboş
Ekli dosyayı görüntüle 38513 Ekli dosyayı görüntüle 38514
ne fotoşok yapmışın @mrt-06![]()
neye ben kaçtım sabah staj bekler :/Vaov fotolar harika. 😱 @yatutarsa koş konuya.
Çok iyiymiş ya neler olacak bakalım yarın ama yarın maçla çakışacak reytingleri yükselmez o kadar hatta düşer bile.Bence.
![]()
bi resim vardı mahidevranım tahtta oturuyordu yanında mustafam ayakta da sülümanVaov fotolar harika. 😱 @yatutarsa koş konuya.
Çok iyiymiş ya neler olacak bakalım yarın ama yarın maçla çakışacak reytingleri yükselmez o kadar hatta düşer bile.Bence.
![]()
Ben hiç hatırlamıyorum.bi resim vardı mahidevranım tahtta oturuyordu yanında mustafam ayakta da sülümandizinin afişlerinden biri çok iyiydi o ama bulamıyorum uzun zamandır
![]()
yakisiyorlar..bir seferki projede partner olsunlarnereden bildin 😱 bu arada arabik fanların çalışmaları sürüyor meryem ve engin için inşallah aynı dizide buluşurlar@Forumdash @sürgünüm @*YıldırıM* @HachiKo @KayıpSehir @gizem ak Ekli dosyayı görüntüle 38509 Ekli dosyayı görüntüle 38510
SULTAN SÖLÜĞĞMAAAAN NERDESİĞĞĞĞN - halvette
SULTAN SÖLÜĞĞMAAAAN NERDESİĞĞĞĞN - halvette![]()
![]()
aynen aynen. köle işte napacanKadın sarayın elitesini de düşürdü bağırtı çağırtı. Cennet Mahallesi'ne döndürdü.
(@xemrexxx)
O yastık sahnesi rüyaydı demi?![]()
Herkesi saraya alıyorlar..aynen aynen. köle işte napacantabii ki rüyaydı altın kalpli sultanım öyle bir şey yapmaz
![]()
hoşt total sen ne anlarsın .ssKadın sarayın elitesini de düşürdü bağırtı çağırtı. Cennet Mahallesi'ne döndürdü.
(@xemrexxx)
O yastık sahnesi rüyaydı demi?![]()
hakkaten hiç doğumgünü kutlamamış mı![]()
doğum günü gelmişken setteki bu anı unutmak olmaz aşkım[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG]
@destere @mrt-06 @yatutarsa @*YıldırıM* @Forumdash
ab hızında yaziyimAyol bi dur yavaş. Her yerden bildirim gönderdin hangisine bakıcam.![]()
O yazılar gerçek mi???? 😱![]()
doğum günü gelmişken setteki bu anı unutmak olmaz aşkım[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG]
@destere @mrt-06 @yatutarsa @*YıldırıM* @Forumdash
my belgeseli izlemedin tabi totallikten bilmiyon .ssO yazılar gerçek mi???? 😱
senin izlediğin "tek ve ilk belgesel " MY olunca kendini AB sanıyonmy belgeseli izlemedin tabi totallikten bilmiyon .ss