Komik değil.[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] mı ?Yaşlıyken en azından the walking dead'iGençken fenaymış zaten bir kez daha gördük.
Annem de diyor ki şu Meryem'in güzelliğe bak. Bende Mahidevran daha güzel dedim neresi güzel dedi.Eyvah!! 😱
kadın güzelden anlıyorAnnem de diyor ki şu Meryem'in güzelliğe bak. Bende Mahidevran daha güzel dedim neresi güzel dedi.
Annen de her şeyin farkında peki sen?Annem de diyor ki şu Meryem'in güzelliğe bak. Bende Mahidevran daha güzel dedim neresi güzel dedi.
atacan böyleymiş hep küçükken şirinleri izlerken hep gargameli tutarmış .ss içi kötü .ssAnnen de her şeyin farkında peki sen?
Atacan [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] cı olmasa 10 numara birisi aslında.atacan böyleymiş hep küçükken şirinleri izlerken hep gargameli tutarmış .ss içi kötü .ss
kadın güzelden anlıyor
Ayol gençlik güzellik kalıcı değil bakın 3.sezon yaşlanınca neye döndü Hürrem.Annen de her şeyin farkında peki sen?
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] 3.sezon da çok iyidi meryemi gidince [HASHTAG]#hurrem[/HASHTAG] kaldı geriye (vahide teyze) kötü olduAyol gençlik güzellik gidici bak 3.sezon yaşlanınca neye döndü Hürrem.
Haha.Ayol gençlik güzellik kalıcı değil bakın 3.sezon yaşlanınca neye döndü Hürrem.
9 numarayla idare edicez artık.Atacan [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] cı olmasa 10 numara birisi aslında.
Tamam yahu [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] cı olsanda 10 numarasın. 🙄9 numarayla idare edicez artık.
huylu huyundan vazgeçmez boşverTamam yahu [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] cı olsanda 10 numarasın. 🙄
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] çok iyi seviyorum. [HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG] aynen iyidir hükümet gibi kadındır ama başlarda çok çekitirdi meleğimize.huylu huyundan vazgeçmez boşver
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] m ilk bölümlerde ne ka asil
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e edilen kötülükler[HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG] hükümet gibi kadın ama ilk bölümlerde çok çektirdi hürreme
neyse ki sonradan imana geldi [HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG][HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] çok iyi seviyorum. [HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG] aynen iyidir hükümet gibi kadındır ama başlarda çok çekitirdi meleğimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?