Komik değil.[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] mı ?Yaşlıyken en azından the walking dead'i
Gençken fenaymış zaten bir kez daha gördük.
![]()
Annem de diyor ki şu Meryem'in güzelliğe bak. Bende Mahidevran daha güzel dedim neresi güzel dedi.Eyvah!! 😱
kadın güzelden anlıyorAnnem de diyor ki şu Meryem'in güzelliğe bak. Bende Mahidevran daha güzel dedim neresi güzel dedi.![]()
![]()
Annen de her şeyin farkında peki sen?Annem de diyor ki şu Meryem'in güzelliğe bak. Bende Mahidevran daha güzel dedim neresi güzel dedi.![]()
![]()
atacan böyleymiş hep küçükken şirinleri izlerken hep gargameli tutarmış .ss içi kötü .ssAnnen de her şeyin farkında peki sen?![]()
Atacan [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] cı olmasa 10 numara birisi aslında.atacan böyleymiş hep küçükken şirinleri izlerken hep gargameli tutarmış .ss içi kötü .ss
kadın güzelden anlıyor![]()
Ayol gençlik güzellik kalıcı değil bakın 3.sezon yaşlanınca neye döndü Hürrem.Annen de her şeyin farkında peki sen?![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] 3.sezon da çok iyidi meryemi gidince [HASHTAG]#hurrem[/HASHTAG] kaldı geriye (vahide teyze) kötü olduAyol gençlik güzellik gidici bak 3.sezon yaşlanınca neye döndü Hürrem.![]()
Haha.Ayol gençlik güzellik kalıcı değil bakın 3.sezon yaşlanınca neye döndü Hürrem.![]()
9 numarayla idare edicez artık.Atacan [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] cı olmasa 10 numara birisi aslında.![]()
Tamam yahu [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] cı olsanda 10 numarasın. 🙄9 numarayla idare edicez artık.![]()
huylu huyundan vazgeçmez boşverTamam yahu [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] cı olsanda 10 numarasın. 🙄
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] çok iyi seviyorum. [HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG] aynen iyidir hükümet gibi kadındır ama başlarda çok çekitirdi meleğimize.huylu huyundan vazgeçmez boşver
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] m ilk bölümlerde ne ka asil
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e edilen kötülükler[HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG] hükümet gibi kadın ama ilk bölümlerde çok çektirdi hürreme
![]()
neyse ki sonradan imana geldi [HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG][HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] çok iyi seviyorum. [HASHTAG]#dayehatun[/HASHTAG] aynen iyidir hükümet gibi kadındır ama başlarda çok çekitirdi meleğimize.![]()