ab grubu oZannetmiyorum bak Hürrem yoğunluklu bölüm. ŞOK düşüş yaşamış.
Hala başlamadı. ..ss
ab grubu oZannetmiyorum bak Hürrem yoğunluklu bölüm. ŞOK düşüş yaşamış.
Hala başlamadı. ..ss
Yahu zaten koyduğum AB grubu, TOTAL'de de düşüş olmuş epey. Ekstrem bir şey de yokmuş baktım.ab grubu oo hafta maç vardır bişi olmuştur düşer sonuçta bilinçli kesim
tabe tabe neyse dizi keyfim başladı sen [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] ına odaklanYahu zaten koyduğum AB grubu, TOTAL'de de düşüş olmuş epey. Ekstrem bir şey de yokmuş baktım.
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] o ismini doğru yaz totoş .ssSüklüm Ağa.
Aaa hemen tabe tabe de gerçekleri gösterince, şimdi Pararelcilerin işi de dersin.tabe tabe neyse dizi keyfim başladı sen [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] ına odaklan
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] o ismini doğru yaz totoş .ss
paralelvciler mustinin adamı sen daha iyi bilirsinAaa hemen tabe tabe de gerçekleri gösterince, şimdi Pararelcilerin işi de dersin.
Az izleyeceğim işte.[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] i izlemeyen trend topik olsun ya da ben trend topik yaparım @destere gibi olursunuz@Reytinger @berkann @KayıpSehir @HachiKo @denizz19
tamamını izle arada gözün biraz kalite görsünAz izleyeceğim işte.
Geçen ışıdçı diyordun.[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] i izlemeyen trend topik olsun ya da ben trend topik yaparım @destere gibi olursunuz@Reytinger @berkann @KayıpSehir @HachiKo @denizz19
paralelvciler mustinin adamı sen daha iyi bilirsin
tüm terör örgütlerinin kökü mustiye dayanıyorGeçen ışıdçı diyordun.
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] im [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] derdi
Gülşah'ı biliyorum da hastag güldürdü.
Hatırladım, evet.[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] im [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] derdi
Yok Allah korusun. 😱 #MAHİDEVRAN for ever.Gülşah'ı biliyorum da hastag güldürdü.Sen [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ci değilsin o zaman
totoş grubu [HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] cıdırGülşah'ı biliyorum da hastag güldürdü.Sen [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ci değilsin o zaman
Ben kaliteye doydum zaten. 😉tamamını izle arada gözün biraz kalite görsün
[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] mı ?Yok Allah korusun. 😱 #MAHİDEVRAN for ever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?