onlar hakettiler ayrıca savaşta her şey mübahtırHer seferinde bunu diyorsun da Hürrem sanki melek. Kaç haneden mensubu insanın ölümüne sebep oldu...
Kadın Süleyman'ı öldürse ona da bir açıklama bulucan.onlar hakettiler ayrıca savaşta her şey mübahtırhürrem saraya geldiğinde ibo hasodabaşı sonradan sadrazam dı, hafsa sultan valide sultandı maho hasekiydi hürrem ise cariye tek tek hepsini yok etti
Show'um Show'um canım kanalım.çiçek reklamlarından bıktım.ss
Devamı gelir inşallah.Kulübe hoş geldin.@ozgur2113
olabilir aslında firuze ile aldatınca onu da öldürmeliydiKadın Süleyman'ı öldürse ona da bir açıklama bulucan.
Senin Sedef'in Emre'nin Meryem aşkı ne zaman bitecek bakalım.Show'um Show'um canım kanalım.Çok iyi tanıtım yapıyor.
Devamı gelir inşallah.Yılanların Öcü gibi en az 10 tane tanıtım çıksın hepsinde de Sedef olsun.
Senin Perran'ın çıkınca ne yapacan bakalım.Senin Sedef'in Emre'nin Meryem aşkı ne zaman bitecek bakalım.
[HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] diye tt yap bariAvatarım entrikanın gülü fare suratlı Gülşah.
yokk artık bunuda kıskanıcaksam yanı ölürüm daha iyi[HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] diye tt yap baribu arada diva bile [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] e özenmişti işte ne büyük kadın meryemim@Çiğdem- çatla@destere @yatutarsa @Forumdash @Reytinger @sürgünüm
ab oranı o totoşDünkü bölüm;
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 21:14:03 1:30:16 24,27% 52,29%
Bugün yayınlanacak bölüm;
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 21:07:00 1:28:25 19,51% 49,45%
Niye düşmüş bu kadar bu akşamki bölümde iş yok anlaşılan.@xemrexxx
Tamam AB ne olmuş.ab oranı o totoş
maho saftiriği hürremi dövünce reytingler patladı
ne alakası var herkes hürreme ne olacak diye baktı sonuçta halkın sevgilisi kadın
Zannetmiyorum bak Hürrem yoğunluklu bölüm. ŞOK düşüş yaşamış.ne alakası var herkes hürreme ne olacak diye baktı sonuçta halkın sevgilisi kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?