Meluna bakın hele final öncesi Musticileri banlatmaya çalışıyor. ss Final konusunda elem keder şov yapacaz kaçarı yok.
sülüman ölürkene geçmişe gidecek galiba
fankafalık resmen bumustafamın oğlu daha ne olsun
Meluna bakın hele final öncesi Musticileri banlatmaya çalışıyor. ss Final konusunda elem keder şov yapacaz kaçarı yok.
fankafalık resmen bumustafamın oğlu daha ne olsun
ilerigörüşlülük diyelim.
sülüman ölürkene geçmişe gidecek galibaküçük mişrimadan sonra küçük beyazıt da gözüktü
fankafalık resmen bu
ben de 3 rakam daha bilsem sayısal lotoyu tutturaaktımilerigörüşlülük diyelim.
Benim ağzımdan kalitesiz diye bir kelime çıktı mıkaliteli bir insandır kendisi senin demet akbağ sinemada neyse selim bayraktar da tiyatroda odur
yok ben sadece önemini belirttim [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] nınBenim ağzımdan kalitesiz diye bir kelime çıktı mı
tüh üzüldümben de 3 rakam daha bilsem sayısal lotoyu tutturaaktım
Ben severim Sümbül'üyok ben sadece önemini belirttim [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] nın
kaderi güzelmiş kadının
Aynen ben de öyle düşünüyorum.Forumdaki dizimi de hatta 10.Bölümde Sezon Finali YaptımBen dizinin yapımcısı falan olsam fena takıntı yapardım. 139. bölüm ne la?140'a tamamlardım..
star zaten 140 olsun demiş yapımcı kabul etmemiş.ssBen dizinin yapımcısı falan olsam fena takıntı yapardım. 139. bölüm ne la?140'a tamamlardım..
Konu ne ki
genel işte öyle konuşuyozKonu ne ki
Allah boş gününde yaratmiş heraldegenel işte öyle konuşuyozneyse sen fanfino olduğundan ilgi çekecek bişi ile başla misal meryem
bak ne güzel içiyi
bu arada takip ediyimAllah boş gününde yaratmiş heraldeBu güzellik ne yaa böyleYeni saçı dayakişmiş
ozandan my ile ilgili her şeyi konuşma konusunda izin alındıKonu hayırlı olsun. Itinayla takipteyiz.
bu arada takip ediyimyunan panpalarımızın açtığı en büyük sayfa 68 bin küsürlük beren sayfası meryemimin sayfası 2.5 yı lsonra kurulmasına rağmen 67 bin küsür olmuş yakında geçip @destere ye nanik yapacak
ozandan my ile ilgili her şeyi konuşma konusunda izin alındı
örnek veriyorum cansu dere my de 13 bölüm oynadı bundan sonra 20 yıl oynayacağı her dizi-film konuşulabilir benceNe güzel ne güzel.
Bu konu olayı ne? bölüm bölüm yorumlamıyormu artık?bu arada takip ediyimyunan panpalarımızın açtığı en büyük sayfa 68 bin küsürlük beren sayfası meryemimin sayfası 2.5 yı lsonra kurulmasına rağmen 67 bin küsür olmuş yakında geçip @destere ye nanik yapacak
ozandan my ile ilgili her şeyi konuşma konusunda izin alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?