Valide iddialı konuştu.show da donmasaymış .ss
pargalı da mor oldu
Valide iddialı konuştu.show da donmasaymış .ss
pargalı da mor oldu
valide demişkenValide iddialı konuştu.
reklam 23.36Saftarik Mustafa.
Yav sabahtan beri tweet buluyorsun ben de şimdi Twitter'dan aratıcam.reklam 23.36ak arkadaş ne güzel yazmış
ibrahimin moruyla mahidefranın moru ölümüne kapışırr dfkjghdklfhgldf#muhteşemyüzyıl
herkes hakının yani [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in yanındaYav sabahtan beri tweet buluyorsun ben de şimdi Twitter'dan aratıcam.
Buldum. .ssherkes hakının yani [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in yanında[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ı kim sever
23.51 reklam dönüşü 00.00 reklam köfte gibi kızar biber gibi patla show.ssBuldum. .ss
"[HASHTAG]#Mahidevran[/HASHTAG] sen bunları hiç haketmedin bu tekrarlar çok iyi oldu Show'um. Pis Hürrem."
Şu reklam düzeni değişse daha iyi olacak gibi....
sülüman olanları öğrenince lalayı kovacak valideye kızacakFragman süper.Yarını bekliyorum.
Ama 22.00'da başlıyor başka düzen de olmaz gibi.23.51 reklam dönüşü 00.00 reklam köfte gibi kızar biber gibi patla show.ss
yarınki bölüm bombastik
show a çok kızdım .ssAma 22.00'da başlıyor başka düzen de olmaz gibi.
Biteceğini biliyorsun daha son reklamın bitmesini bekliyorsun sen de. Gerçi ben fragmanı izlemek için bekliyorum.. .ssshow a çok kızdım .ss
Yok artık öyle mi oluyordu yine hüsran.sülüman olanları öğrenince lalayı kovacak valideye kızacakyaşasın [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] always winsYok artık öyle mi oluyordu yine hüsran.
Bu Dünyada hep kötüler mi kazanmak zorunda ya.[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] always wins
iyilerin hası be o .ss kaç kere öldürmeye çalıştılar kadını,anası babası kardeşi öldürüldü,eski yavuklusu öldürüldü,öğlu öldürüldü daha nolsunBu Dünyada hep kötüler mi kazanmak zorunda ya.
Her seferinde bunu diyorsun da Hürrem sanki melek. Kaç haneden mensubu insanın ölümüne sebep oldu...iyilerin hası be o .ss kaç kere öldürmeye çalıştılar kadını,anası babası kardeşi öldürüldü,eski yavuklusu öldürüldü,öğlu öldürüldü daha nolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?