Valide iddialı konuştu.show da donmasaymış .ss
pargalı da mor oldu![]()
Valide iddialı konuştu.show da donmasaymış .ss
pargalı da mor oldu![]()
valide demişkenValide iddialı konuştu.![]()
reklam 23.36Saftarik Mustafa.![]()
Yav sabahtan beri tweet buluyorsun ben de şimdi Twitter'dan aratıcam.reklam 23.36ak arkadaş ne güzel yazmış
ibrahimin moruyla mahidefranın moru ölümüne kapışırr dfkjghdklfhgldf#muhteşemyüzyıl
herkes hakının yani [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in yanındaYav sabahtan beri tweet buluyorsun ben de şimdi Twitter'dan aratıcam.![]()
Buldum. .ssherkes hakının yani [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in yanında[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ı kim sever
![]()
23.51 reklam dönüşü 00.00 reklam köfte gibi kızar biber gibi patla show.ssBuldum. .ss
"[HASHTAG]#Mahidevran[/HASHTAG] sen bunları hiç haketmedin bu tekrarlar çok iyi oldu Show'um. Pis Hürrem."
Şu reklam düzeni değişse daha iyi olacak gibi....
sülüman olanları öğrenince lalayı kovacak valideye kızacakFragman süper.Yarını bekliyorum.
![]()
Ama 22.00'da başlıyor başka düzen de olmaz gibi.23.51 reklam dönüşü 00.00 reklam köfte gibi kızar biber gibi patla show.ss
yarınki bölüm bombastik![]()
show a çok kızdım .ssAma 22.00'da başlıyor başka düzen de olmaz gibi.![]()
Biteceğini biliyorsun daha son reklamın bitmesini bekliyorsun sen de. Gerçi ben fragmanı izlemek için bekliyorum.. .ssshow a çok kızdım .ss
Yok artık öyle mi oluyordu yine hüsran.sülüman olanları öğrenince lalayı kovacak valideye kızacakyaşasın [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]
![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] always winsYok artık öyle mi oluyordu yine hüsran.![]()
Bu Dünyada hep kötüler mi kazanmak zorunda ya.[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] always wins![]()
iyilerin hası be o .ss kaç kere öldürmeye çalıştılar kadını,anası babası kardeşi öldürüldü,eski yavuklusu öldürüldü,öğlu öldürüldü daha nolsunBu Dünyada hep kötüler mi kazanmak zorunda ya.![]()
Her seferinde bunu diyorsun da Hürrem sanki melek. Kaç haneden mensubu insanın ölümüne sebep oldu...iyilerin hası be o .ss kaç kere öldürmeye çalıştılar kadını,anası babası kardeşi öldürüldü,eski yavuklusu öldürüldü,öğlu öldürüldü daha nolsun![]()