Görmedim panpa.Meraktan izlendi zaten, düşer bu bölüm kesin.
Haha.Konusunu bile açmıştım.
Görmedim panpa.Meraktan izlendi zaten, düşer bu bölüm kesin.
Haha.Konusunu bile açmıştım.
sevmem kendisiniNeden ki?
Pembe'min entrikaları daha akıl doluydu.Aç sen de birlikte izleyelim yaturtarsa izlerken yorum yapmıyor.
Doğru senin net sorunu vardı, demiştin.sevmem kendisini
show uma çok teşekkür ediyorum bu arada
yeni bölümlerde öyleydi tekrarlarda yorum yaparım da hep intenet bağlantım olmuyor oldukça yaparım
star tvde tekrar bölümleri başarısız olduğu için bitmişti amaEkli dosyayı görüntüle 38418
dizinin tekrar bölümleri neden izlendi çünkü herkes ekranın en büyük aşkının doğuşunu merak etti@Çiğdem- sen çatla
@mrt-06 @yatutarsa @Reytinger @KayıpSehir @sürgünüm
Doğru düşünce. Katılıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 38418
dizinin tekrar bölümleri neden izlendi çünkü herkes ekranın en büyük aşkının doğuşunu merak etti@Çiğdem- sen çatla
@mrt-06 @yatutarsa @Reytinger @KayıpSehir @sürgünüm
ayol önce showdaki bölümler gerekli starda 41.bölümden başladı ortadan başlayan hikayeyi kim izlerstar tvde tekrar bölümleri başarısız olduğu için bitmişti ama
show tv reyting dşünmediği için yayınlıyor sanırım🙂🙂
aaaa muhteşem yüzyıl show tvdemi başladı hiç bilmiyordum 😱😱😱ayol önce showdaki bölümler gerekli starda 41.bölümden başladı ortadan başlayan hikayeyi kim izlerbu arada my nin tekrarları starda ilk 30 dayfı lütfen yani karadayı ab de ilk 100 e giremediği halde devam etti,my starda kışın devam eder
çok cahilsin .ss @mrt-06 duymasın bu aradaaaaa muhteşem yüzyıl show tvdemi başladı hiç bilmiyordum 😱😱😱
bu bir gerçekSon yılların en geniş, en zengin kadrosuna sahip olan diziyi 2 karaktere yıktın ya ne diyim.
ayy banane muhteşem yüzyıldan ben star tvde görüyordum hep shoowda olduğunu şuan duyuyorum vllaçok cahilsin .ss @mrt-06 duymasın bu arada
O sana göre gerçek.bu bir gerçekhele ki 3.sezon 120 dk lik bölümde en az 50 dk [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] vardı kızcağız boşuna tükenmedi
aç bölümleri süreleri ölç görücenO sana göre gerçek.
Yahu bunun süreyle ne alakası var? Gördük öldükleri bölümlerin reytinglerini.aç bölümleri süreleri ölç görücen
paylaştığım resimde menapozlu hürrem teyze mi var .ss orjinal hürrem [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] var .ssYahu bunun süreyle ne alakası var? Gördük öldükleri bölümlerin reytinglerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?