Görmedim panpa.Meraktan izlendi zaten, düşer bu bölüm kesin.
Haha.Konusunu bile açmıştım.
![]()
Görmedim panpa.Meraktan izlendi zaten, düşer bu bölüm kesin.
Haha.Konusunu bile açmıştım.
![]()
sevmem kendisiniNeden ki?
Pembe'min entrikaları daha akıl doluydu.Aç sen de birlikte izleyelim yaturtarsa izlerken yorum yapmıyor.
![]()
Doğru senin net sorunu vardı, demiştin.sevmem kendisini
show uma çok teşekkür ediyorum bu arada
yeni bölümlerde öyleydi tekrarlarda yorum yaparım da hep intenet bağlantım olmuyor oldukça yaparım
![]()
star tvde tekrar bölümleri başarısız olduğu için bitmişti amaEkli dosyayı görüntüle 38418
dizinin tekrar bölümleri neden izlendi çünkü herkes ekranın en büyük aşkının doğuşunu merak etti@Çiğdem- sen çatla
@mrt-06 @yatutarsa @Reytinger @KayıpSehir @sürgünüm
Doğru düşünce. Katılıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 38418
dizinin tekrar bölümleri neden izlendi çünkü herkes ekranın en büyük aşkının doğuşunu merak etti@Çiğdem- sen çatla
@mrt-06 @yatutarsa @Reytinger @KayıpSehir @sürgünüm
ayol önce showdaki bölümler gerekli starda 41.bölümden başladı ortadan başlayan hikayeyi kim izlerstar tvde tekrar bölümleri başarısız olduğu için bitmişti ama
show tv reyting dşünmediği için yayınlıyor sanırım🙂🙂
aaaa muhteşem yüzyıl show tvdemi başladı hiç bilmiyordum 😱😱😱ayol önce showdaki bölümler gerekli starda 41.bölümden başladı ortadan başlayan hikayeyi kim izlerbu arada my nin tekrarları starda ilk 30 dayfı lütfen yani karadayı ab de ilk 100 e giremediği halde devam etti,my starda kışın devam eder
![]()
çok cahilsin .ss @mrt-06 duymasın bu aradaaaaa muhteşem yüzyıl show tvdemi başladı hiç bilmiyordum 😱😱😱
bu bir gerçekSon yılların en geniş, en zengin kadrosuna sahip olan diziyi 2 karaktere yıktın ya ne diyim.![]()
ayy banane muhteşem yüzyıldan ben star tvde görüyordum hep shoowda olduğunu şuan duyuyorum vllaçok cahilsin .ss @mrt-06 duymasın bu arada![]()
O sana göre gerçek.bu bir gerçekhele ki 3.sezon 120 dk lik bölümde en az 50 dk [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] vardı kızcağız boşuna tükenmedi
![]()
aç bölümleri süreleri ölç görücenO sana göre gerçek.![]()
Yahu bunun süreyle ne alakası var? Gördük öldükleri bölümlerin reytinglerini.aç bölümleri süreleri ölç görücen![]()
paylaştığım resimde menapozlu hürrem teyze mi var .ss orjinal hürrem [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] var .ssYahu bunun süreyle ne alakası var? Gördük öldükleri bölümlerin reytinglerini.![]()