nigarla cariyeler vardır herhald22.00'da başladı işte.
az bile yaptu adamın tahtına göz koydu resmen o melun .ssSen benim kardeşimsin Pargali... Seni ben bile olduremeyecegim.. (ÖLDÜRDÜ)
Yok artık açıp baktın demi? Ben sana mesaj yazıcam sen de 10 DK sonra cevap vercen olacak iş değil.nigarla cariyeler vardır herhald
yok artıkYok artık açıp baktın demi? Ben sana mesaj yazıcam sen de 10 DK sonra cevap vercen olacak iş değil.
hürremci ışte her türlü alavere dalavere hile kumpas bunlardaYok artık açıp baktın demi? Ben sana mesaj yazıcam sen de 10 DK sonra cevap vercen olacak iş değil.
@mrt-06 arkadaşı uyaralım konu dışı yazmasınhürremci ışte her türlü alavere dalavere hile kumpas bunlarda
Bu mesajı uyarırsam seni banlamam lazım, hem şu an izlemiyorsun hem de konuda yorum yapıyorsun.@mrt-06 arkadaşı uyaralım konu dışı yazmasın
de get melun my yorumlamak için izin mi alıcam .ss izlemeden de sahneleri biliyorumBu mesajı uyarırsam seni banlamam lazım, hem şu an izlemiyorsun hem de konuda yorum yapıyorsun.
aşktan o aşktan sen ne anlarsın .sshurremin yalandan bayilmasi
ayın ve güneşin sultanı mişrima bir kere arnavut bir köleye bu unvanı layık göremeyiz.ssnurum afetidevranim mahidevranim baharim ayim güneşim
arnavut bir köle değil, arnavutluk prensesi o bi kere.ssde get melun my yorumlamak için izin mi alıcam .ss izlemeden de sahneleri biliyorum
aşktan o aşktan sen ne anlarsın .ss
ayın ve güneşin sultanı mişrima bir kere arnavut bir köleye bu unvanı layık göremeyiz.ss
ne prensesi loarnavut bir köle değil, arnavutluk prensesi o bi kere.ss
22.46 reklam
ney ediyordu?Hürrem'i ilk kim Süleyman'nın odasına şey ediyordu ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?